Ο Γιούργκεν Κλοπ απολαμβάνει μέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. Ο Γερμανός προπονητής μετά την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ θέλει να… αποτοξινωθεί από το ποδόσφαιρο, να απολαύσει οικογενειακές στιγμής και επιμένει ότι δεν πρόκειται να δουλέψει αυτή την περίοδο.

Και όλα αυτά τη στιγμή που αρκετά δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι σε συζητήσεις με πολλούς συλλόγους, ενώ αρκετά ΜΜΕ τον συνδέουν και με τους πάγκους της Σκωτίας και της εθνικής Αγγλίας.

Παρόλα αυτά ο Κλοπ πήρε θέση και έβαλε τέλος στα σενάρια, τονίζοντας πως ΔΕΝ πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για μένα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ούτε σύλλογος, ούτε καμία χώρα”, δήλωσε ο Κλοπ στο Διεθνές Συνέδριο Προπονητών στο Wurzburg της Γερμανίας.

«Μερικοί άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν ακούσει αυτό το κομμάτι. Και θα ήταν η μεγαλύτερη… ανοησία στην ιστορία του ποδοσφαίρου αν έκανα κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πω πως θα κάνω κάποια εξαίρεση, για οποιαδήποτε ομάδα»

«Θα κάνω κάποια δουλειά. Είμαι πολύ μικρός για να κάνω μόνο padel tennis και εγγόνια. Θα είναι πάλι προπονητική; Θα το απέκλεια πραγματικά αυτή τη στιγμή. Ας δούμε πώς θα είναι σε λίγους μήνες. Τίποτα δεν τρέχει αυτή τη στιγμή όμως, δεν μιλάω μια καμία ομάδα».

Διαβάστε ακόμη: