Η Γιούλικα Σκαφιδά έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Τv και μίλησε για τη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα», στην οποία συμμετείχε και τη μεγάλη της επιτυχία, τα ποσοστά τηλεθέασης και τους ανθρώπους που της στηρίχθηκαν σε αυτή τη διαδρομή.

Η ηθοποιός όπου αρχικά αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς ρωτήθηκε αν τα παρακολουθεί: «Ρωτάω αλλά μέχρι εκεί… Ξέρεις, θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Όταν στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” κάναμε 25% και 30%, ήταν κάτι πολύ καλό. Φέτος, που καμία σειρά δεν σημειώνει τέτοια νούμερα, δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται κάτι καλά. Έχει μπει στη ζωή μας το web tv, τα συνδρομητικά, τίποτα δεν είναι ίδιο. Οπότε, δεν μπορώ να μεταφράσω αριθμούς».

Για τη διαδρομή της που ξεκίνησε από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» και το αν περίμενε να φτάσει μέχρι εδώ, η ηθοποιός απάντησε: «Από την αρχή αποφάσισα να πηγαίνω σιγά-σιγά. Έκανα θυσίες, που σίγουρα είχαν το κόστος τους. Ήθελα, όμως, να κοιτάζω πίσω και να νιώθω χαρούμενη, δημιουργική, να μη μετανιώνω. Μετά από 21 χρόνια, το έχω πετύχει. Έχω υπάρξει τυχερή γιατί βρήκα καλούς και ξεχωριστούς ανθρώπους, έκανα φίλους και έγινε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Όμως άξιζαν τα πάντα».

Επίσης, σε ερώτηση για το ποια είναι τα στηρίγματά της, η Γιούλικα Σκαφιδά ανέφερε: «Η οικογένεια μου, το περιβάλλον μου, οι φίλοι μου, ο μπαμπάς μου που πλήρωνε το ενοίκιο μου μερικές φορές που ήμουν καλλιτέχνις και έλεγα όχι σε δουλειές που δεν ήθελα να κάνω…».

Γιούλικα Σκαφιδά: «Έβλεπα εφιάλτες ότι είμαι έγκυος κι όταν καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο ηρεμούσα»

Διαβάστε ακόμη: