Στο φως της δημοσιότητας, λίγες μέρες μετά το εξώδικο του Γιάννη Τράγκα στη Μαρία Καρρά, η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα με τα σπίτια και τα μετρητά, η οποία κατατέθηκε σε συμβολαιογράφο του Μονακό και μεταφράστηκε στα ελληνικά και τα γαλλικά.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου του 2022 στο πριγκιπάτο και στις 6 Ιουλίου ο Γιάννης Τράγκας την κατέθεσε στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, όπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα.

Γιώργος Τράγκας: Στο «φως» η ιδιόχειρη διαθήκη με τα σπίτια και τα μετρητά

Στις 15 σελίδες της διαθήκης ξετυλίγεται μέρος μόνο της τεράστιας περιουσίας Τράγκα, όπου ο δημοσιογράφος και ο εκδότης περιγράφει σε ποια άτομα θέλει να καταλήξει.

Πρόκειται για συγκεκριμένα αποκτήματα, κινητά και ακίνητα, τα οποία κληροδοτεί στη σύζυγό του, Μαρία Καρρά και στους δυο γιους του Γιάννη και Φρέντι Τράγκα.

Γιώργος Τράγκας: H βίλα στη Μύκονο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η βίλα του Γιώργου Τράγκα, που υπήρχε στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στην Μύκονο, πουλήθηκε.

Μετά το ξέσπασμα της γυναίκας του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά για τα πόθεν εσχές της έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλα τα χρέη και οι υποχρεώσεις σε σειρά.

Ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης, όπως είχε αποκαλύψει ο Alpha, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας στον Άγιο Λάζαρο στη Μύκονο, την οποία ο δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει στο γιο του, Γιάννη Τράγκα, αγγίζοντας το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Την ίδια στιγμή και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από τη Μαρία Καρρά καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα καθώς τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτήν την κίνηση, ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του, στο σύνολό της, μια και, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη διαθήκη του, του άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν, ότι έπειτα από έρευνες μηνών, όλες σχεδόν οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ φέρεται να έχουν κλείσει.

Μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, η βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων.

Η εν λόγω βίλα επέφερε στον Γιάννη Τράγκα κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε ακόμη πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης, ξεκίνησε ένα ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του.

Διαβάστε περισσότερα