Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, ενώ, σχολίασε και τη μετακόμιση στην Κύπρο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς «Η Γη της Ελιάς», παραχωρώντας συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Οι συνθήκες με οδήγησαν να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μία οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελό μου είναι καθαρό στην πατρίδα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε για τον τζόγο, στον οποίο είχε εθιστεί για ένα διάστημα, λέγοντας πως «χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο».

Προσθέτως, στάθηκε στην απόφαση που έχει λάβει, να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη και να ασχοληθεί με τα κτήματά του, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στη «Γη της Ελιάς».

«Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σάς χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη, εκεί όπου γεννήθηκε. Το σπίτι του πατερούλη του και θα βρίσκεται εκεί, στον μπαξέ του. Όχι να μονάσω και τέτοια τρελά και παλαβά, απλώς να ζήσω ήρεμα και χαλαρά, όσο μου μένει», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: