Ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι, από εκείνα που θυμίζουν παλιούς καλούς καιρούς θα στήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου, στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Με την ιδιαίτερη, απολύτως αναγνωρίσιμη φωνή του θα μοιραστεί με τον κόσμο τραγούδια που έχουν μείνει στο χρόνο.
Το παρών στη συναυλία του τραγουδιστή θα δώσουν πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων οι Θέμης Αδαμαντίδης, Χάρης Βαρθακούρης, Ηλίας Βρεττός, Χριστιάνα Γαλιάτσου, Νέλλη Γκίνη, Ρία Ελληνίδου, Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, Χρήστος Μενιδιάτης , Μαριάννα Παπαμακαρίου και Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γιώργος Μαργαρίτης έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι με συνέπεια και σεβασμό στην αξία του λαϊκού ήχου χωρίς ωστόσο να φοβάται να πειραματίζεται με διάφορα είδη, βάζοντας όμως πάντα την δική του προσωπική και ιδιαίτερα αυθεντική σφραγίδα.
Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ