Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη Μαριαλένα του Survivor 4 ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι οι δυό τους διατηρούν ερωτική σχέση για λίγο καιρό πριν αυτή μπει στο παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιβάνης μίλησε για το παιχνίδι γενικότερα αλλά και για την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας, Σάκη Κατσούλη τονίζοντας ότι η σχέση του με την παίκτρια μετρά πολύ λίγο χρόνο.

Γιώργος Λιβάνης: «Με τη Μαριαλένα είμαστε μαζί πολύ λίγο καιρό»

«Με τη Μαριαλένα είναι μια σχέση η οποία πραγματικά είναι πάρα πολύ μικρή, δηλαδή είναι μια γνωριμία, μου είπε ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι κι εγώ δεν μπορούσα να αρνηθώ» είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Γιώργος Λιβάνης: Με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είμαστε μαζί

Ενώ παράλληλα, συμπλήρωσε ότι γνωρίζει τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος είναι κι αυτός μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης αυήν τη στιγμή.

«Είναι πολύ περίεργο όλο αυτό το κράμα που έχει γίνει με τη Μαριαλένα, τον Σάκη, στον οποίο δίνω σεβασμό γι’ αυτό που έκανε χθες, που την υποστήριξε. Δεν μπορείς να κρίνεις, όμως, έναν άνθρωπο όταν περνάει τόσο δύσκολα. Όλοι είμαστε σε μια γειτονιά, εγώ, ο Σάκης, η Μαριαλένα. Τον γνωρίζω τον Σάκη, έχω ψωνίσει κι από το μαγαζί του».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιβάνης παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί το Survivor, όχι μόνο για τη Μαριαλένα, αλλά επειδή είναι φαν των αθλημάτων.

«Το παρακολουθώ γιατί είμαι φαν του παιχνιδιού, μου αρέσουν τα αθλήματα. Δεν έχω δηλώσει συμμετοχή, να το ξεκαθαρίσω. Δεν θα πήγαινα γιατί, αρχικά, φοβάμαι τα αεροπλάνα και, επίσης, σαν χαρακτήρας εγώ ζηλεύω τα αθλήματα, αλλά δεν θα ήθελα να φτάσω σε ένα σημείο, λόγω του φαγητού, να “βγάλω στον τάκο” έναν άνθρωπο. Οπότε, σε εμένα δεν θα ταίριαζε τόσο πολύ το παιχνίδι. Δεν είναι στη δική μου ιδιοσυγκρασία».

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.