Ο Γιώργος Γερολυμάτος προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την ημίγυμνη φωτογράφιση, την απιστία και την εμμονική θαυμάστρια.

«Είμαι ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος. ήταν αισθησιακή η φωτογράφιση. Έκανε καλό στη καριέρα μου η φωτογράφιση. Γαργαλιόμουν που είχα δίπλα μου δύο γυναίκες. Μου άρεσε να φλερτάρω με τις γυναίκες. Μία γυναίκα ήρθε στο καμαρίνι μου και ήθελε με το ζόρι», είπε αρχικά.

Για τις εμμονικές θαυμάστριες ανέφερε τα εξής: «Σεξουαλική παρενόχληση είχα και από άνδρες και από γυναίκες. Είχα εμμονική θαυμάστρια. Μία φορά μπήκε στο σπίτι μου και τα έσπασε όλα και με περίμενε να έρθω. Θα έπρεπε η να σηκώσω το χέρι μου η να μην κάνω τίποτα στην εμμονική θαυμάστρια. Έβγαινα συνεχεία με θαυμάστριες. Είχα παράλληλες σχέσεις και δεν ένιωθα τύψεις. Το θεωρούσα μέρος της δουλειάς μου».

Στο τέλος ο τραγουδιστής είπε: «Μία σύντροφος μου, μου έγδαρε όλο το αυτοκίνητο για να με εκδικηθεί. Είχα κάνει σχέση με διάσημες που δεν μαθεύτηκαν ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: