Το ποσό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο για εκείνον αφού ο δεύτερος χρόνος του πλουσιοπάροχου πενταετούς διάρκειας συμβολαίου του αναμένεται να του επιφέρει πάνω από 26 εκατ. δολάρια καθαρά για τη σεζόν 2024-25. Είναι όμως η κίνηση…

Ο Νίκολα Γιόκιτς αφού ξεκουράστηκε και έκανε τις… τρέλες του με τους φίλους του μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Νάγκετς, τέθηκε στη διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Γαλλίας.

 

Ο τρις κορυφαίος παίκτης της regular season στο NBA ευχαριστήθηκε τις στιγμές που έζησε με τους συμπατριώτες του καθώς και το κατιτίς με το οποίο αποχαιρέτησαν το Παρίσι (χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο) και φρόντισε να το δείξει.

Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ο σούπερ σταρ των “Πλάβι” που κινήθηκε στα πρόθυρα του triple double στο ολυμπιακό τουρνουά (18.8π., 10.7 ριμπ., 8.7 ασ.), έκανε δώρο από ένα ρολόι Rolex στους συμπαίκτες του αξίας 32,500 χιλιάδες δολάρια το κομμάτι, σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του.

Επί έντεκα ρολόγια, το συνολικό ποσό που βγήκε από τον τραπεζικό του λογαριασμό για να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του ήταν κάτι παραπάνω από 375.500 δολάρια.

Οι “Πλάβι” ανέβηκαν για μία ακόμα φορά στο πόντιουμ των νικητών ενώ λίγο έλειψε να κάνουν την έκπληξη και να αποκλείσουν στα ημιτελικά το μεγάλο φαβορί που φόρεσε εν τέλει χαλκό στο στήθος, Team USA (95-91 τελικό σκορ).

Οι “Γιούγκοι” κέρδισαν το χειροκρότημα, το ίδιο και ο “Τζόκερ” από τους συμπαίκτες του για την γενναιόδωρη κίνησή του!

Διαβάστε ακόμη: