Ενόψει της έναρξης της λειτουργίας του νέου της εργοστασίου στη Γερμανία, η Tesla -δια στόματος- Elon Musk προανήγγειλε την παραγωγής της δικής της, βερολινέζικης μπύρας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους παρακολούθησαν την πρόσφατη ομιλία του Elon Musk σχετικά με την έναρξη της λειτουργίας του νέου εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία.

Στο περιθώριο, λοιπόν, της παρουσίασης του μεγαλεπήβολου project, το οποίο αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην ευρωπαϊκή αγορά, ο ιδρυτής της αμερικανικής φίρμας, αποκάλυψε τα μέτρα τα οποία θα πάρει η Tesla, ώστε η καθημερινότητα των εργαζομένων της να είναι πιο ευχάριστη.

Gigabier: H Tesla θα παράγει τη δικής της βερολινέζικη μπύρα

Ειδικότερα, ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργηθεί ένα hub για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ή ακόμα και ένας σιδηροδρομικός σταθμός, ούτως ώστε η μετακίνηση από και προς το εργοστάσιο της αμερικανικής φίρμας να είναι πιο εύκολη.

Ο Elon Musk ωστόσο δεν έμεινε σε αυτό, προαναγγέλλοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου την παραγωγή μπύρας από την Tesla, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει αν η ζυθοποιεία θα δημιουργηθεί εντός των εγκαταστάσεων στο Βερολίνο ή αν θα παράγεται σε διαφορετική τοποθεσία.

Η Gigabeer διαθέτει ήδη και το δικό της μπουκάλι, η σχεδίαση του οποίου είναι εμπνευσμένη από το περίφημο Cypertruck, διαθέτοντας ουκ ολίγες ακμές.

Η… υπόσχεση του Elon Musk για την παραγωγή μπύρας θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα… κακόγουστο ή για την ακρίβεια «κρύο» αστείο, ωστόσο, στο παρελθόν έχουμε δει την Tesla να βάζει την υπογραφή της σε μπουκάλια τεκίλα, συνεπώς, οι δηλώσεις του εκκεντρικού Νοτιοαφρικανού πιθανόν να μην απέχουν από την πραγματικότητα.