Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Γιατί βλέπει ψηλότερα τις τραπεζικές μετοχές η αγορά

Μερίσματα 10% έως 25% των -προσαρμοσμένων- κερδών – Επιτοκιακά έσοδα, κόκκινα δάνεια, μερίσματα και νέες εκταμιεύσεις τα σημεία κλειδιά – Ορόσημο τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου – Οι θετικές εκπλήξεις που «κρύβουν στο μανίκι τους» οι τραπεζίτες – Ανησυχία Στουρνάρα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη των κόκκινων δανείων.

Φουντώνουν οι φήμες για μίνι ανασχηματισμό μετά το Πάσχα
-Η Κυριακή του… Θωμά, η επιστροφή του Σταύρου και ο μεγάλος προβληματισμός για Φλωρίδη – Δεν μετακομίζει στο Μαξίμου ο Μ. Βορίδης, αδύναμος εμφανίζεται ο πυρήνας της κεντρικής εξουσίας!

UNDERCOVER
-Η συμφωνία των 2 κολοσσών επιχειρηματιών σε γνωστό εστιατόριο στο Ψυχικό • Ο πολιτικός αρχηγός που «σπίτωσε» την μανικιουρίστα του • Η Μπάρκα και η Καινούργιου της Αριστεράς έχουν καταντήσει Ανδρουλάκης και Κασσελάκης • Κάνουν λευκή απεργία οι μεγαλόσχημοι μνηστήρες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ • Για τα μάτια του Κασσελάκη ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος νέο κύκλο του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Το στοίχημα της επαναβιομηχάνισης και η Mytilineos
-Πώς ο όμιλος θα γίνει η… σημαία της Ευρώπης στην παραγωγή γαλλίου – Έσπασε επιχειρηματικά ταμπού και εγκατεστημένες παραδόσεις-Το άπλωμα σε 40 χώρες και η πρόκληση του «δεμένου» management

Πώς οι Έλληνες ιδιώτες και θεσμικοί «έχασαν» την αγορά
– Η εθνική κατάθλιψη και οι τεχνοκράτες ξένοι που κερδίζουν – Η εγχώρια τοξική «πραγματικότητα» σκεπάζει επενδυτικές ευκαιρίες – Η κυριαρχία της μιζέριας, εν μέσω αναβαθμίσεων, deals και υψηλών 13 ετών -Το Χρηματιστήριο Αθηνών δείχνει ότι έχει διάθεση να κλείσει οριστικά τον (μαύρο) κύκλο των μνημονίων με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Γυναίκα στον ΣΕΒ; «Τα άγια τοις κυσί» λένε οι γέροντες της οδού Ξενοφώντος – Οι παλαιοί του ΣΕΒ θα κάνουν τα πάντα για να μη λάβει η Ιουλία Τσέτη πάνω από 70 ψήφους που αντιστοιχεί στο 10% του Συνδέσμου!
-Η φημολογία για 3η υποψηφιότητα στον ΣΕΒ, η οποία προερχόταν από τον χώρο της νέας οικονομίας, που τελικά αποσύρθηκε εν τη γενέσει της, δεν ήταν καθόλου φημολογία.

Με τις ευλογίες και την εποπτεία του Μαξίμου οι συζητήσεις του υπερχρεωμένου ξενοδόχου (με το μοναδικό φιλέτο στην Νότια Αττική) με ξένα funds, επενδυτικές τράπεζες (GoldmanSachs) και όχι μόνο!


«Έχει βγει στο σφυρί» για 1 δισ. ευρώ – Το εμβληματικό asset αναζητεί νέο αγοραστή από τους «κελεμπίες» ιδιόκτητες, αφού πρώτα άφησε υπέρογκα κέρδη, με τρεις πασίγνωστους εφοπλιστές και μεγάλους ξένους οίκους να ενδιαφέρονται!


Για γέλια ή για κλάματα; Ο επαγγελματίας μετακλητός της Ν.Δ. Νικόλας Φαραντούρης πρώτος σε προτιμήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Από τα γραφεία γαλάζιων βουλευτών και υπουργών έγινε γνωστός αντιδεξιός και βαψομαλλιάς επαναστάτης.


Χρυσός: To κρυφό γεωπολιτικό όπλο των BRICKS

+ ART business

  • Το πολυσχιδές, διπολικό και εμβληματικό έργο του Γκόγια
  • Η «Κοππέλια» του Κλουγκ από το Μπαλέτο της ΕΛΣ
  • Μια μάγισσα, ένας ήρωας και ένα ερωτικό τρίγωνο στα σινεμά

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 20 Απριλίου

Διαβάστε ακόμη: