Ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Το μοντέλο αρχικά ρωτήθηκε αν έχει κλάψει ποτέ για κάποιον έρωτα.

Όπως είπε συγκεκριμένα: «Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά δένομαι πολύ με τους ανθρώπους. Πάντα σε έναν χωρισμό που έχω βιώσει, στενοχωριέμαι. Άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο. Δεν ντρέπομαι να το πω, έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε: «Τα τελευταία 5-6 χρόνια το σκέφτομαι πιο έντονα. Δεν είμαι της άποψης ότι χτυπάει κάποιο καμπανάκι, αλλά ότι γνωρίζουμε τον άνθρωπο που μας εμπνέει».

«Δεν είμαι πάντως κατά του γάμου, αλλά δεν περιμένω την εκκλησία και το μυστήριο για να νιώσω το κάτι παραπάνω. Σαν μοντέλο και σαν ηθοποιός έχω ντυθεί πολλές φορές γαμπρός. Θέλω βέβαια, η σύντροφός μου να είναι χαρούμενη κι αν ήθελε έναν γάμο, θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τα στοιχεία που τον κερδίζουν σε μία γυναίκα, αποκάλυψε: «Βρίσκω γοητευτικούς τους ανθρώπους που είναι αυθεντικοί», ενώ εξήγησε πως ο ίδιος δεν είναι καθόλου ζηλιάρης. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ζηλιάρης, αλλά όχι και αδιάφορος. Έχω βιώσει πάντως, τοξική ζήλια».

Τέλος, παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή. «Είμαι σε μια καλή περίοδο της ζωής μου», είπε στο τέλος.

Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω πάρει 20.000 ευρώ από παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου»

Διαβάστε ακόμη: