Ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος στον απόηχο της τοποθέτησής του στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, επέμεινε ότι «το παγόβουνο είναι εκεί και περιμένει το θέμα είναι να το αποφύγουμε».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ κι ερωτηθείς αν παρομοιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ με Τιτανικό, ο κ. Ραγκούσης δεν το αρνήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά πως  «εάν δεν αποφύγει τη σύγκρουση με το παγόβουνο, όποιο καράβι συγκρούεται αποκαλείται Τιτανικός».

«Πιστεύω ότι έχουμε τα περιθώρια να την αποφύγουμε γιατί το βλέπουμε το παγόβουνο. Δεν είναι νομοτελειακό να το πετύχουμε όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις» πρόσθεσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, τόνισε ότι «πρέπει να υπάρξουν αλλαγές και να σταματήσουμε τον εμφύλιο που συνεχίζει να μας απασχολεί, να κοιτάξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας και περισσότερο την κυβέρνηση. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα των προβλημάτων στη συνοχή που δείχνουμε».

«Τα δημοσκοπικά ποσοστά είναι από μόνα τους τόσο χαμηλά. Αλίμονο αν πάνε και πιο χαμηλά και δεν σταματήσουμε την πτώση» πρόσθεσε με νόημα ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στη ρητορική Κασσελάκη για τη διακυβέρνηση Τσίπρα, ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι «δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχει πρόθεση να αποδομήσει την διακυβέρνηση Τσίπρα», υποστήριξε ότι «ο ρόλος της ισχυρής αντιπολίτευσης ανήκει σε ένα κόμμα» και τάχθηκε υπέρ του «ναι» στις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού «για συμβολικούς λόγους διότι έτσι θα αφαιρέσουμε ένα όπλο από τη φαρέτρα της ΝΔ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποστέλλουμε τη σημαία της κριτικής».

Διαβάστε ακόμη: