Ο Γιάννης Κότσιρας ήταν καλεσμένος στο «The 2Νight Show» και μεταξύ άλλων σχολίασε τη μουσική του σήμερα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους ράπερ. Στη συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο τραγουδιστής αποκάλεσε τους ράπερ «σύγχρονους ποιητές».

Αναλύοντας την δήλωσή του, τόνισε: «Τα περισσότερα παιδιά ακούνε ραπ και όχι τραπ, το μεγάλο μέλος της νεολαίας ακούει ΛΕΞ, Λόγο Τιμής, 12ο Πίθηκο και άλλα. Μου αρέσουν πάρα πολύ, τους θεωρώ σύγχρονους ποιητές. Νομίζω ότι οι περισσότεροι προέρχονται από τον κόσμο του B.D. Foxmoor που έφερε τη δική του άποψη της ραπ στην Ελλάδα, αυτή είναι η δική μου η άποψη. Άνετα θα συνεργαζόμουν μαζί τους, τους θαυμάζω πολύ».

Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης Κότσιρας ανέφερε, πως όταν δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να ασχοληθεί με τη μουσική. «Όταν είμαι στενοχωρημένος δεν μπορώ να κάνω μουσική, πέφτω σε βαθιά κατάθλιψη και δεν θέλω κανέναν. Τα τελευταία χρόνια που έχω φτάσει μια ωραία οικογένεια, είναι η Κατερίνα μου, είναι τα παιδιά μου, γράφω συνέχεια και μου βγαίνουν ωραία πράγματα» ανέφερε.

Γιάννης Κότσιρας – Γιώτα Νέγκα: Συνεχίζουν τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στο Άνοδος Live Stage

Διαβάστε ακόμη