Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα σε τηλεόραση και θέατρο, καθώς και τη σχέση του με το χρήμα. Αναφέρθηκε στην παράσταση «Οικόπεδα με θέα» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και τη νέα μουσική εκπομπή του με τίτλο «Ό,τι αγαπώ», η οποία θα μεταδίδεται από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

«Η ελευθερία, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα ιδανικά δε μεταφράζονται σε χρήματα. Πρέπει να ζούμε με κάποια ιδανικά, για να μπορούμε να συνεννοηθούμε. Δεν είναι προτεραιότητά μου τα χρήματα, για να κάνω μία δουλειά.

Να μην παίρνουμε τον εαυτό μας σοβαρά, γιατί είμαστε περαστικοί. Με εκνευρίζει η φράση “σκοτώνω την ώρα μου”», τόνισε αρχικά, παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

Ύστερα, ο ηθοποιός στάθηκε στη νέα του εκπομπή αλλά και τη μουσική γενικότερα, υπογραμμίζοντας ότι «αν και δε γνωρίζω καθόλου την τραπ μουσική, υπάρχουν και χειρότερα είδη».

«Στη μουσική εκπομπή, θα ανατρέχουμε σε πράγματα με ουσία και όχι σε ανόητα και του συρμού. Υπάρχουν μουσικές που είναι της μόδας και είναι χειρότερες από την τραπ», ήταν η απάντησή του, σε ερώτηση για τη νέα μουσική εκπομπή που παρουσιάζει.

Διαβάστε ακόμη: