Το δικό του γήπεδο έχει και στη Νιγηρία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την υπογραφή μάλιστα ενός διάσημου καλλιτέχνη της χώρας.

Οπως γνωστοποίησε η FIBA, υπάρχει ένα ανοιχτό γήπεδο στη Νιγηρία, τη χώρα καταγωγής των γονιών του Αντετοκούνμπο, το οποίο είναι αφιερωμένο στον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς.

«Υπεύθυνος» για τη δημιουργία αυτή, είναι ο Αφρικανός καλλιτέχνης, Μπαμπαλόλα Ολουβαφέμι, ο οποίος διαμόρφωσε το γηπεδάκι στην πόλη Αμπούτζα και ζωγράφισε στον αγωνιστικό χώρο το πρόσωπο του «Greek Freak». Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κίνηση αφιερωμένη στον πρωταθλητή για το 2021 και δις πολυτιμότερο παίκτη του NBA.

Θυμίζουμε η θυγατρική των Μιλγουόκι Μπακς, Γουισκόνσιν Χερντ, αποφάσισε να τιμήσει την 25η Μαρτίου και την Ελλάδα, φορώντας μια γαλανόλευκη εμφάνιση.

Η Ελλάδα γιόρτασε τα 201 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης κατά των Τούρκων και η θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς τίμησε τη μέρα της ελληνικής ανεξαρτησίας με μια πρωτόγνωρη κίνηση.

Συγκεκριμένα, οι Γουισκόνσιν Χερντ που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της G-League, φόρεσαν μια ειδική γαλανόλευκη εμφάνιση με σκοπό να τιμήσουν την 25η Μαρτίου και τη χώρα μας.

Έτσι, για άλλη μια φορά οργανισμός των Μπακς έδειξε την στήριξή του προς την Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο τίμησε τον Αντετοκούνμπο για όλα όσα έχει προσφέρει στα «ελάφια».

Θυμίζουμε ο Αντετοκούνμπο έκλεισε τον περασμένο Φεβρουάριο νέα συμφωνία αυξάνοντας τα έσοδα του.

Το τελευταίο deal αφορά μια μακροπρόθεσμη συμφωνία του Έλληνα σούπερ σταρ με την WhatsApp, την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta Platforms, για την προώθηση του brand σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία προώθησης που συνάπτει η WhatsApp με κάποιον διάσημο. Τα στελέχη της εταιρείας σχεδιάζουν να συνεργαστούν με τον Αντετοκούνμπο όχι μόνο για την παραγωγή περιεχομένου, αλλά η συμφωνία περιλαμβάνει και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις και σε δράσεις ενημέρωσης.