Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετακομίζει σε ένα εντυπωσιακό κτίριο στο Παλαιό Ψυχικό που εκτείνεται σε οικόπεδο 1500 τ.μ.

Η κατασκευή του εντυπωσιακού συγκροτήματος ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες και ο Έλληνας άσος βρίσκεται πλέον σε διαδικασία μετακόμισης. Πρόκειται για συγκρότημα, η αξία της οποία εκτιμάται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή το 1/8 των χρημάτων που υπολογίζεται ότι έβγαλε την περασμένη σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στο κτήριο, στο οποίο τα πάντα λειτουργούν ηλεκτρονικά, δεν θα στεγαστεί μόνο ο Γιάννης και η σύζυγός του μαζί με τα παιδιά τους, αλλά όλη η οικογένεια, η μητέρα του Βερόνικα και τα αδέλφια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1: «Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κτίριο στο Ψυχικό, πλήρως ηλεκτρονικό. Εδώ δεν θα μείνει μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του, αλλά και τα αδέλφια και η μητέρα του. Ένα σπίτι που φτάνει σε αξία τα 10 εκ. ευρώ, το 1/8 των χρημάτων που έβγαλε πέρυσι. Είναι 1.500 τ.μ. το οικόπεδο και τα διαμερίσματα ίσως φτάνουν τα 5.000 τ.μ.».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει αγοράσει και δύο βίλες στο Costa Navarino, ενώ συνεχίζει τις επενδύσεις του και στην Αμερική.

Διαβάστε περισσότερα