Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ένα κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι μέσα στις 10 κορυφαίες φάσεις που επέλεξε η FIBA.

Μετά από το κάρφωμα με τη Σερβία στο Βελιγράδι η FIBA επέλεξε και εκείνο με το Βέλγιο στο ΟΑΚΑ για να το βάλει στις 10 φάσεις της χθεσινής ημέρας στα προκριματικά του World Cup.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Βέλγους με 26 πόντους και 7 ριμπάουντ, στη νίκη της Εθνικής επί του Βελγίου με 85-68 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αυτό ήταν το τελευταίο τεστ της Ελλάδας πριν από το Ευρωμπάσκετ στο οποίο κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή (19:00) με την Κροατία στο Μιλάνο.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενε όλος ο κόσμος την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Άπαντες γνωρίζουν καλά ότι είναι ο παίκτης ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκειμένου να φτάσει σε μια μεγάλη διάκριση στο ερχόμενο Eurobasket. Άλλωστε συμπληρώνονται ήδη 13 χρόνια από την τελευταία φορά που η «επίσημη αγαπημένη» κατάφερε να σκαρφαλώσει στο βάθρο των νικητών… Ε, δεν είναι και λίγα.

Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, οι ευθύνες που «βαραίνουν» τον Έλληνα σούπερ σταρ είναι (πολύ) μεγαλύτερες. Όμως όπως έχει αποδείξει και στο ΝΒΑ, δεν είναι κάτι που τον φοβίζει. Ίσα-ίσα είναι κάτι που τον «γεμίζει» με κίνητρο και περισσότερη «δίψα» για το «βήμα παραπάνω» με γαλανόλευκη φανέλα.

 

Διαβάστε ακόμη: