Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας διαθέτει δική του έπαυλη στο Γουισκόνσιν. Η αξία της φθάνει τα ένα εκατομμύριο οχτακόσιες χιλιάδες δολάρια. Ο μπασκετομπολίστας του NBA έχει δικό του σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

O Γιάννης Aντετοκούμπο αγόρασε...."Παλάτι"! Δείτε το νέο του σπίτι (ΦΩΤΟ)

Πιο συγκεκριμένα διαθέτει ένα παλάτι. Σε περίπτωση που το γνωρίζετε, ήταν το σπίτι του πρώην συμπαίκτη του, Μίρζα Τελέτοβιτς. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μπασκετμπολίστας έχει αποσυρεθεί. Η έπαυλη του  βρίσκεται στο Γουισκόνσιν  στην τοποθεσία  River Hills.Οπως αναφέρουν ΜΜΕ του Μιλγουόκι, το σπίτι διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες και επτά μπάνια, τεράστια εσωτερική πισίνα, ξενώνα, home theater,δωμάτιο παιχνιδιών, κελάρι κρασιών, και θερμαινόμενο γκαράζ.

Το πολυτελές αρχοντικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το αρχοντικό του, το οποίο βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.

Καλύπτοντας πλήρως τον χαρακτηρισμό «πολυτελής διαβίωση», το σπίτι διαθέτει μεγάλα δωμάτια, με μια ανοιχτή κουζίνα και ένα οικογενειακό δωμάτιο που οδηγεί στην πίσω αυλή, σύμφωνα με τα στοιχεία της κτηματομεσιτικής εταιρείας.

Το σαλόνι του σπιτιού με το αμφίδρομο τζάκι
Στον κύριο χώρο, όπου βρίσκεται το σαλόνι με τη θολωτή οροφή, υπάρχει ένα τζάκι διπλής όψης. Η κύρια σουίτα διαθέτει δύο μεγάλες ντουλάπες, μεγάλη μπανιέρα–υδρομασάζ, με καμπίνα ντους και ξεχωριστή μπανιέρα.

Το πελώριο γυμναστήριο, όπου αναμφίβολα θα περνά πολλές ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στον επάνω όροφο υπάρχουν πέντε επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα ακόμη με πατάρι. Επιπλέον, το σπίτι διαθέτει αίθουσα παιχνιδιών, home theater, μια πελώρια κάβα, γυμναστήριο, πισίνα και ξεχωριστό θερμαινόμενο γκαράζ. Η διακόσμησή είναι κυρίως από ξύλο και κυριαρχεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα σε όλο το χώρο. Το σπίτι του ηγέτη των Μπακς απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο του Μιλγουόκι και το «Fiserv Forum».

Η μεγάλη κουζίνα με τα λευκά έπιπλα