«Αφήστε με να είμαι ειλικρινής, είμαι με τους Μπακς, αφήστε με να είμαι ο Γιάννης». Ο Kanye West μόλις χρησιμοποίησε το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ένα από τα νέα του τραγούδια!

Τραγούδι του Kanye West ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Το νέο άλμπουμ του Αμερικανού (και εξαιρετικά εκκεντρικού, όσο και βασανισμένου ψυχικά) ράπερ έχει το όνομα της μητέρας του (DONDA). Και σε ένα από τα τραγούδια του, το Junya, ο Kanye West χρησιμοποίησε τόσο τους Μιλγουόκι Μπακς και το πρωτάθλημά τους, όσο και τον αγώνα που έδωσε ο Giannis για να φτάσουν σε αυτό τον άθλο. Όπως και τη λέξη «ειλικρινής».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγινε έμπνευση για τον Kanye West

Το άλμπουμ κυκλοφορεί σήμερα, 23 Ιουλίου και ήδη το τραγούδι με τον στίχο του Αντετοκούνμπο έχει φέρει φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Αντετοκούνμπο: Ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός

Η καλύτερη διαφήμιση. Εντελώς δωρεάν από τον αγαπημένο σας MVP. Η βόλτα που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας μαζί και τις κούπες του θριάμβου, σε ένα κατάστημα Chick-Fil-A, έκρυβε χρυσάφι!

Τα καταστήματα της αλυσίδας Chic-Fil-A είναι διάσημα στις ΗΠΑ. Όχι μόνο για το φαγητό τους, αλλά και για το γεγονός ότι αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν την Κυριακή! Πλέον, είναι πασίγνωστα και για τα 50 κομμάτια κοτόπουλου που αγόρασε ο ξενυχτισμένος Γιάννης Αντετοκούνμπο!