Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Uber Arena και παρακολούθησε διά ζώσης την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό της EuroLeagueπαίρνοντας συνέντευξη από τον αδελφό του, Κώστα.

Στη συνέχεια ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, εξηγώντας πως θα γυρνούσε στην Ελλάδα μόνο για τον Φιλαθλητικό αφού οι «αιώνιοι» δεν τον ήθελαν όταν ήταν πιτσιρικάς. Αποκάλυψε μάλιστα τον στόχο του να αγοράσει τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, αν μπει… πωλητήριο.

«Δεν ξέρω αν θα έπαιζα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, γιατί μου την έχουν κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Αλλά σίγουρα αν γύρναγα ποτέ, θα πήγαινα πίσω στον Φιλαθλητικό, από εκεί που ξεκίνησα. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, δεν με ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Γιατί τώρα να έλθω στα 38 μου σ’ αυτούς; Και όπου και να είναι (σ.σ. ο Φιλαθλητικός), θα τον ανεβάσω στην Α1! Ή Γιώργο, θα αγοράσω μια ομάδα! Άμα μας την πουλήσει. Αν μας την πουλήσει ο κύριος Γιαννακόπουλος που δεν το βλέπω ή ο κύριος Αγγελόπουλος, θα αγοράσω μια ομάδα» εξήγησε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: