Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του ίδρυσαν την «Ante, Inc» μια εταιρία με στόχο να επιβλέπει και να εξετάζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των τεσσάρων αδελφών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αμερική.

Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε Τweet του αναφέρει τα εξής:«Είχα επιτυχίες στο γήπεδο και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα για να γίνομαι καλύτερος. Ωστόσο καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να χτίζεις και έξω από το γήπεδο. Η Ante Inc. είναι μόνο η αρχή. Η οικογένειά μου χτίζει μία επιχείρηση για την οποία μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Είχα το προνόμιο να μάθω από επαγγελματίες τη σημασία του να είσαι επιτυχημένος και εκτός γηπέδου, οπότε αυτή ήταν η στιγμή εγώ και η οικογένειά μου να ξεκινήσουμε να χτίζουμε και έτσι».

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλει να επηρέσει τον κόσμο. Καθώς η οικογένεια ξεκινά να βάζει τα θεμέλια, η Ante Inc. θα επιβλέπει όλα τα brands της, τους οργανισμούς και όλες τις επιχειρήσεις της. Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ευκαιρίες που έχουμε. Εργαζόμαστε σκληρά εντός κι εκτός παρκέ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε την Ante, Inc», ανέφερε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως επικεφαλής της «Ante, Inc.» θα είναι ο Ντίλαν Γουόντρα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ ο Κώστας Τσιγκουράκος θα είναι Οικονομικός Διευθυντής, με τον Γιώργο Πάνου να έχει ρόλο Chief Marketing Officer.

Διαβάστε περισσότερα