Ο Γιάννης Αϊβάζης έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις προκλήσεις της εργένικης ζωής μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Κορινθίου.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders και εκδήλωσε την ενόχλησή του η αδιάκριτη ερώτηση μιας ρεπόρτερ για το αν δέχεται φλερτ, καθώς θεωρεί τέτοιες ερωτήσεις άκομψες ειδικά σε μια περίοδο που τόσο εκείνος όσο και η Μαρία Κορινθίου δίνουν προτεραιότητα στο παιδί τους.

Μιλώντας για τις δυσκολίες του χωρισμού, τόνισε ότι είναι σκληρό να ζει μακριά από την οικογένειά του, αν και παραμένουν ενωμένοι σαν γονείς. Στην αρχή δήλωσε: «Τα ΜΜΕ μου έχουν φερθεί καλά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι δικό μου το θέμα που συνέβη με τη ρεπόρτερ. Καταρχήν, είναι άκομψο να ρωτάς κάποιον που μόλις χώρισε μετά από 17 χρόνια αν τον φλερτάρουν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εμείς με την Μαρία πιστεύουμε στην αγάπη, στην οικογένεια. Άλλωστε 17 χρόνια μαζί, αγαπάμε το παιδί μας, το λατρεύουμε και αυτό που είναι πιο σημαντικότερο από όλα, είναι το παιδί, άσχετα από το πώς μπορεί να αισθανόμαστε εμείς».

Όπως τόνισε αργότερα, του είναι δύσκολο να διαχειριστεί την εργένικη ζωή μακριά από την οικογένειά του, καθώς είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να έχει κοντά του τη σύζυγο και το παιδί του.

«Το να χωρίζεις μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να ξυπνάς μόνος σου, είναι δύσκολο να μην έχεις τον άνθρωπό σου να πεις μια κουβέντα. Είναι δύσκολο να μη βλέπεις το παιδί σου πριν κοιμηθεί το βράδυ. Εντάξει εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα. Υπάρχουν στιγμές στην παράσταση που ερχόμαστε κοντά. Είναι δύσκολο και αμέσως μετά την πρόβα χωρίζουν οι δρόμοι μας. Είναι σκληρό», σημείωσε.

Τέλος, συμπλήρωσε για τη Μαρία Κορινθίου: «Η γυναίκα που αγαπάς παραμένει η μητέρα του παιδιού σου για πάντα. Αν μου συμβεί κάτι, η Μαρία θα τρέξει πρώτη».

Γιάννης Αϊβάζης: Αν μου έκαναν πρόταση για εκπομπή με τη Μαρία Κορινθίου τώρα που χωρίσαμε, θα δεχόμουν

Μαρία Κορινθίου: Είναι νωρίς να ερωτευτώ ξανά, αλλά δεν το προγραμματίζω

Διαβάστε ακόμη: