Μετά την sold out εμφάνισή της τον περασμένο Νοέμβριο, η Γιάννα Βασιλείου επιστρέφει το Σάββατο 30 Απριλίου στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου, με ένα αμιγώς ελληνικό πρόγραμμα και με special guest τον αγαπημένο Κώστα Μακεδόνα.

Η Γιάννα Βασιλείου θα τραγουδήσει ζωντανά για πρώτη φορά το τραγούδι “Μαύρο Κυπαρίσσι” που κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου και δικά της τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όπως το “Έλα μάτια μου” δίνοντας το στίγμα της βραδιάς μέσα από την αισθαντική ερμηνεία της και την επιβλητική σκηνική της παρουσία.

Κάθε της ερμηνεία και κάθε διασκευή της, φωτίζει τα ιδιαίτερα ηχοχρώματα της παράδοσης τιμώντας παράλληλα και την καταγωγή και τις κωνσταντινοπολίτικες ρίζες της.

Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει θα περιλαμβάνονται και γνωστά αγαπημένα του έντεχνου ρεπερτορίου, επιλογές πάντα μέσα από το προσωπικό της πρίσμα και με σύγχρονη προσέγγιση.

Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η συνύπαρξη της με τον Κώστα Μακεδόνα με τον οποίο εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και στις 30 Απριλίου θα συναντηθούν στο Σταυρό του Νότου για να ερμηνεύσουν από κοινού επιλεγμένα τραγούδια του που έχουμε όλοι αγαπήσει.

Στο πλευρό της θα είναι οι σταθεροί της συνεργάτες και εξαίρετοι μουσικοί:ο Vahan Galstyan στα παραδοσιακά πνευστά, ο Μανώλης Καλπάκης στα τρίχορδο, λαούτο, ακουστική κιθάρα, ο Κωστής Πυρένης στις κιθάρες και τα φωνητικά, ο Δημήτρης Σεβδαλής στο πιάνο, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο μπάσο και ο Γιώργος Κωστελέτος στα τύμπανα.

Σάββατο 30 Απριλίου, η Γιάννα Βασιλείου ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Club. Μια βραδιά στην καρδιά της άνοιξης, με χρώματα και αρώματα, με μουσικές και τραγούδια που μας συγκινούν, με ένα κορίτσι που θα μας ταξιδέψει και θα φέρει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου αναμνήσεις και έντονα αισθήματα.

Πληροφορίες

Εισιτήριο: 12€
Ώρα Έναρξης: 22.00

Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος
Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975

Ενορχηστρώσεις: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας

Παίζουν οι μουσικοί:
Vahan Galstyan: παραδοσιακά πνευστά
Μανώλης Καλπάκης: τρίχορδο, λαούτο, ακουστική κιθάρα
Κωστής Πυρένης: κιθάρες, φωνητικά
Δημήτρης Σεβδαλής: πιάνο
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: μπάσο
Γιώργος Κωστελέτος: τύμπανα

Ηχοληψία: Νίκος Παππάς
Παραγωγή: Λευτέρης Παπαδάκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Μακράκης

Προπώληση στη viva.gr, για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο του Σταυρού του Νότου: 210 9226975

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.