Η Γιάννα Νταρίλη μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την τηλεόραση, την Ελένη Μενεγάκη, την απώλεια του Γιώργου Λουκανίδη, ο οποίος συνεργαζόταν με την παρουσιάστρια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, τους οποίους είχε παρουσιάσει το 2004.

Το μοντέλο και ηθοποιός  ανέφερε: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή με θέμα την υγεία. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό ως την ωραία του σχολείου. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πάρα πολύ όμορφη, πάρα πολύ γλυκιά και πάρα πολύ συνεργάσιμη. Είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης».

Για την απώλεια του γυμναστή Γιώργου Λουκανίδη από δυστύχημα πάνω από 20 χρόνια πριν, η Γιάννα Νταρίλη σχολίασε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ήταν αδερφός, ήταν φίλος, ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Ήταν κάτι ξαφνικό και ήταν μεγάλη αδικία που τον χάσαμε σε τόσο μικρή ηλικία».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν αποδέχομαι τον όρο του sex symbol, δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου. Δεν έτυχε να αποκτήσω παιδιά αλλά είχα όνειρο να κάνω οικογένεια. Τα πιο κολακευτικά σχόλια τα δεχόμουν για τα πόδια μου, τότε με αποκαλούσαν “Το Κορμί”. Δε θα ξεχάσω την στιγμή που παρουσίασα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Ήταν μια τεράστια τιμή και αξέχαστη εμπειρία να συμπαρουσιάσω την έναρξη και τη λήξη».

Διαβάστε ακόμη: