Ένα κείμενο του Θανάσου Καρτερού στην εφημερίδα «Αυγή» με χυδαίο και υβριστικό… αρκτικόλεξο κατά του πρωθυπουργού και μία ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος «προσυπογράφει»,  όπως λέει,  το εν λόγω άρθρο, προκάλεσαν την οργή της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, με δήλωσή του σχολιάζει το εν λόγω άρθρο στο οποίο ο «εξ απορρήτων του κ. Τσίπρα», όπως χαρακτηρίζει τον Θανάση Καρτερό ο Τάσος Γαϊτάνης, απευθύνεται στον πρωθυπουργό λέγοντας «Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια» (το GFY   σημαίνει στα αγγλικά Go fuck yourself,  δηλαδή, άντε γαμ…σου!)  Όπως αναφέρει ο κ. Γαϊτάνης, «οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του».

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα «ομόρφυναν» ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα», σημειώνει ο κ. Γαϊτάνης και καλεί τον κ. Τσίπρα για τους Πολάκη και Καρτερό «να τους χαίρεται».

Ολόκληρη η δήλωση του εκπροσώπου Τυπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Γαϊτάνη:

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα «ομόρφυναν» ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα. Ο εξ απορρήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του. Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν».

Το συγκεκριμένο άρθρο δε, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ο Παύλος Πολάκης γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΡΤΕΡΕ. Συνυπογράφω κάθε λέξη!!».

Το άρθρο του Θανάση Καρτερού:


Βαρέθηκα, σας το λέω. Τις μαύρες δεκαετίες μετά τον εμφύλιο που είχα την τύχη να γεννηθώ, από πατέρα αριστερό και αντιστασιακό, να συναλλάσσομαι άθελά μου πιο πολύ με την Ασφάλεια παρά με τη δασκάλα μου. Να τους ακούω να γαβγίζουν ότι ο πατέρας μου είναι προδότης. Να βλέπω πασίγνωστους στη γειτονιά πρώην γκεσταπίτες να παίζουν πεντόβολα με τα αγύριστα κεφάλια των φακελωμένων αριστερών και των συνοδοιπόρων. Να σέρνονται άνθρωποι σαν εγκληματίες σε στρατοδικεία, εξορίες, φυλακές και στο απόσπασμα, γιατί οι διώκτες ήταν πατριώτες με γερμανική στολή και οι διωκόμενοι κατσαπλιάδες και προδότες, που πήραν το όπλο για την ελευθερία της πατρίδας.Βαρέθηκα, πώς το λένε. Να είμαι αργότερα προδότης, γιος προδότη, ξάδελφος προδότη, φίλος και σύντροφος προδοτών. Να μας σέρνει η χούντα σε στρατοδικεία και φυλακές για υπονόμευση της πατρίδας, προδοσία της πατρίδας, αμετανόητους προδότες, πωλητές της Μακεδονίας, πράκτορες του Στάλιν. Ποιοι, αν το βάζει ο νους σας; Οι πιο ξεφτιλισμένοι, δειλοί, τραμπούκοι, βασανιστές, δολοφόνοι της πατρίδας και των πιο καλών παιδιών της, που πούλησαν την Κύπρο, την ψυχή τους, ακόμα και τον Θεό της Ελλάδας Ελλήνων Χριστιανών τους, τα καθάρματα. Να ξεσκίζουν τον Δαρειώτη για προδότη, τον Κύρκο για προδότη, τον Φαράκο για προδότη, τον κάθε απείθαρχο αγωνιστή και αριστερό για προδότη.

Και ήρθε ο λιμοκοντόρος του Κολάμπια, να βγάλει τον σκελετό από την ντουλάπα με τις Πρέσπες. Προδότες. Και με τα ελληνοτουρκικά επί ΣΥΡΙΖΑ. Προδότες. Και χτες, με αφορμή όσα είπε ο Γιώργος Τσίπρας στη συζήτηση στη Βουλή για τα Ραφάλ και τα συμπαρομαρτούντα. Άρπαξε κάποιες λέξεις του, τις πετσόκοψε από το σώμα της ομιλίας και περιφέρει το κεφάλι του -και το κεφάλι μας- η δημοσιογραφία της αριστεροφαγίας. Προδότες εν έτει 2022! Και προδότες θα πεθάνουμε, όπως φαίνεται, γιατί αυτοί πάντα τη δική τους διαφθορά, ρεμούλα και ξεφτίλα θα την κρύβουν πίσω από τη φονική εθνικοφροσύνη. Και εθνικοφροσύνη χωρίς προδότες δεν στέκει.

Ως εκ τούτου, ένα τελευταίο ψύχραιμο σχόλιο: Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια. Και σύντροφοι και φίλοι προδότες, τιμή μας και καμάρι μας. Όταν κάτι τέτοιοι μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν, είναι παράσημο. Α σιχτίρ πια!