Συναγερμός έχει σημάνει σε σχολείο στο Αμβούργο της Γερμανίας όταν υπήρξε η πληροφορία για ένοπλο στους χώρους του.

Φόβοι ότι έχει εισβάλλει ένοπλος σε σχολείο στο Αμβούργο

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Morgenpost», ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει το κτίριο. Οι αρχές δεν γνωρίζουν εάν ο ένοπλος εισέβαλε ή αν απλώς περπάτησε προς το σχολείο «Otto Hahn», που βρίσκεται στην περιοχή Βάντσμπεκ και φοιτούν 1.500 παιδιά.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η αστυνομία ζήτησε από τους γονείς, οι οποίοι σπεύδουν στο σχολείο ανησυχώντας για την ασφάλεια των παιδιών τους, να προσέλθουν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πάρκινγκ του κτιρίου.

Στο πρώτο της tweet η αστυνομία του Αμβούργου έγραψε: «Αυτή τη στιγμή διεξάγεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο σχολείο Otto Hahn στο Jenfeld. Η περιοχή γύρω από το σχολείο είναι κλειστή. Ένας νεαρός οπλισμένος με πυροβόλο όπλο φέρεται να έχει εισέλθει στο σχολικό κτίριο».

«Δεν είναι σαφές αν ο δράστης που παρατηρήθηκε εισήλθε πράγματι στο κτίριο ή απλώς “περπάτησε προς το σχολικό κτίριο” και στη συνέχεια ίσως πέρασε από το σχολείο. Για προληπτικούς λόγους, το κτίριο του σχολείου ερευνάται επί του παρόντος από ειδικές μονάδες», έγραψε σε νέα ανάρτηση η αστυνομία του Αμβούργου.

Γερμανία: Φόβοι ότι έχει εισβάλλει ένοπλος σε σχολείο στο Αμβούργο - Μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές Γερμανία: Φόβοι ότι έχει εισβάλλει ένοπλος σε σχολείο στο Αμβούργο - Μεγάλη επιχείρηση από τις ΑρχέςΓερμανία: Φόβοι ότι έχει εισβάλλει ένοπλος σε σχολείο στο Αμβούργο - Μεγάλη επιχείρηση από τις Αρχές