H πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ασκεί με δήλωση της δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως τονίζει η κυρία Γεννηματά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αδιαφορεί για τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους, τους μη προνομιούχους, τους νέους ανθρώπους».

Η δήλωση της Φώφης Γεννηματά

«Δυο χρόνια τώρα, ο κ. Μητσοτάκης φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους, αδιαφορεί για τους πολλούς, για τους εργαζόμενους, για τους μικρομεσαίους, για τους μη προνομιούχους που αυξάνονται, για τους νέους ανθρώπους.

Οι ανισότητες διευρύνονται και οι αδικίες παγιώνονται.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ, έτοιμο για τη Νέα Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος».

Δύο χρόνια διακυβέρνησης κλείνει αύριο η ΝΔ

Αύριο Τετάρτη συμπληρώνονται δυο χρόνια από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, από την πολιτική αλλαγή που πράγματι υπήρξε λόγω του συγκεκριμένου αποτελέσματος.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι δεν έχει στο μυαλό του τις πρόωρες εκλογές, κάτι που είναι απολύτως λογικό με δεδομένες την πολιτική του κυριαρχία και την ισχυρή κοινοβουλευτική δύναμη που διαθέτει. Άρα έχει μπροστά του δυο «καθαρά» χρόνια να «τρέξει» μεταρρυθμίσεις, να διορθώσει «κακώς κείμενα» και να δώσει «οξυγόνο» στην ελληνική οικονομία.