Την πρώτη της φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα δημοσίευσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μοντέλο πόσταρε σε story στο Instagram ένα ασπρόμαυρο καρέ, στο οποίο φαίνεται να ποζάρει δίπλα στον τραγουδιστή, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση.

Η φωτογραφία έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιβεβαίωσε τη σχέση τους στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν έχω χωρίσει. Είμαι σε σχέση. Με τον Χρήστο; Με τον Χρήστο, να τελειώνουμε. Είμαστε πολύ καλά. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή. Δεν συγκατοικούμε. Είμαι πολύ ερωτευμένη», είχε δηλώσει.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας μόλις πόσταραν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον τραγουδιστή και το μοντέλο να έχουν χωρίσει, μετά από ένα «επεισόδιο» έγινε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, ωστόσο, φαίνεται ότι ο έρωτας τους..καλά κρατεί!

Οι πρώτες φήμες περί σχέσης ανάμεσα στον τραγουδιστή και το μοντέλο κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι, με τον Χρήστο Μάστορα να κάνει περιοδεία στην Ελλάδα και τους παπαράτσι να «εντοπίζουν» τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε πολλούς από τους προορισμούς του tour.

 

Διαβάστε περισσότερα