Φρίκη στο Γαλάτσι όπου ένας 38χρονος άνδρας ακολούθησε μια 26χρονη κοπέλα την ώρα που αυτή επέστρεφε στο σπίτι της και της επιτέθηκε με άγριες σεξουαλικές ορέξεις.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Γαλατσίου που ασχολούνται με την υπόθεση μετά τη σύλληψη του 38χρονου προσπαθούν να διαπιστώσουν αν ο συγκεκριμένος άντρας έχει εμπλακεί και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Το εφιαλτικό σκηνικό με θύμα την 26χρονη κοπέλα σημειώθηκε μέρα μεσημέρι της Τρίτης, 15 Μαρτίου, στις 16:00 στο Γαλάτσι.

Η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της στην οδό Ρόδου στο Γαλάτσι. Ανυποψίαστη, ανοίγει την πόρτα της εισόδου και κατευθύνεται στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της. Ο δράστης, λίγο πριν κλείσει η πόρτα, γλιστράει μέσα και αθόρυβα, την ακολουθεί.

Λίγο πριν η κοπέλα βάλει το κλειδί, πετάγεται μπροστά της και αρχίζει να τη θωπεύει. Το θύμα σε κατάσταση σοκ, αρχίζει να ουρλιάζει και τότε ο δραστης το βάζει στα πόδια. Όμως δεν υπολόγισε τον 23χρονο αδερφό της κοπέλας που βγαίνει έξω τρέχοντας και τον κυνηγάει. Λίγο αργότερα καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει και να τον παραδώσει στις Αρχές.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για εναν 38χρονο Έλληνα για τον οποίο γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.

Ο αδελφός της 26χρονης, ο οποίος ήταν αυτός που την έσωσε από τις αρρωστημένες ορέξεις του 38χρονου, περιέγραψε στο «Πρώτο Θέμα» πως ο δράστης δεν δίστασε να την ακολουθήσει μέχρι το ασανσέρ της πολυκατοικίας.

«Η αδελφή μου γυρίσε από τη δουλειά. Αυτός μπήκε στην πολυκατοικία παρενοχλώντας την και μετά ανέβηκε μαζί της μέσα στο ασανσέρ», λέει ο 23χρονος και εξηγεί πως κατάφερε να πιάσει τον 38χρονο την ώρα που είχε φτάσει μέχρι το διαμέρισμα του 1ου ορόφου.

«Είδα ότι κάτι συνέβαινε, άκουσα την αδελφή μου και βγήκα τρέχοντας να τον πιάσω», τονίζει ο αδελφός της 26χρονης ο οποίος τελικά κατάφερε να ακινητοποίησει τον 38χρονο και στην συνέχεια να τον παραδώσει στην αστυνομία.

 

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη – Πατέρας φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά τέσσερα ανήλικα κορίτσια που ήταν φίλες των παιδιών του:

Θεσσαλονίκη: Φρίκη με πατέρα που βίαζε τις ανήλικες φίλες των παιδιών του