Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βασιλειάδης, χαρακτήρισε ως «καταδικαστέα απόλυτα» τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη προς τη Μαρία Συρεγγέλα, ενώ πρόσθεσε ότι «για μένα η Πολιτική Γραμματεία έπρεπε να είνα πολύ αυστηρότερη. Κακώς δεν πέρασε η πρόταση για να υπάρχει θέση της Πολιτικής Γραμματείας για τη συμπεριφορά αυτή».

Για να συμπληρώσει ότι «όχι διαγραφή αλλά καταδική πολιτικής συμπεριφοράς», καθώς και ότι «ο Παύλος Πολάκης έχει έναν μοναδικό τρόπο να χάνει το δίκιο του».

Βασιλειάδης: ‘Εκλεισε ένας κύκλος χυδαιολογίας για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και το ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μάζεψε τα περί μαύρων ταμείων, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε ότι «σταμάτησε ένα κύκλος χυδαιολογίας για το κόμμα μας. Έκλεισε ένας κύκλος που κακώς και αδιανόητα άνοιξε».

«Το Νο.1 πρόβλημα στην κοινωνία είναι η καθημερινότητα και η επιβίωση της. Αν εμείς και κυρίως η ηγεσία, κοιτάμε μόνο προς τα μέσα αναζητώντας εχθρούς, πετυχαίνουμε πρόσκαιρες νίκες αλλά δεν υπηρετούμε τον γενικό σκοπό», κατέληξε ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη: