Φρίκη προκαλεί η δολοφονία 30χρονης και του αγέννητου παιδιού της από τον 23χρονο αδελφό της στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 23χρονος αφού σκότωσε την αδελφή του, διαμέλισε το σώμα της και πέταξε ορισμένα μέλη της στον κάδο, που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι του γείτονα.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι όπου ο Ball έμενε με την αδελφή του, βρήκαν μια μεγάλη λίμνη αίματος στην κουζίνα μαζί με ένα «ματωμένο πριόνι, τσεκούρι και μαχαίρια γεμάτα αίματα», τα οποία πιθανότατα χρησιμοποιήθηκαν για τον διαμελισμό της Israel.

Ο νεαρός εντοπίστηκε όταν ένας γείτονας κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει ότι κάποιος πέταξε ανθρώπινα μέλη στα μπροστινά σκαλιά.

Ο νεαρός κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία. Ο Ball έδωσε tο «παρών» στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται, όπου ο δικαστής διέταξε την κράτησή του με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φρίκη στις ΗΠΑ: Τι έγραφε στο ημερολόγιο

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του «ημερολόγια» που έγραφε τις σκέψεις του. Σε μία σελίδα ανέφερε πως είναι «θυμωμένος», επειδή η που η αδελφή του «ήταν έγκυος και δεν ήταν πια αγνή».

Νωρίτερα τα δύο αδέλφια, είχαν δειπνήσει στο σπίτι του 23χρονου. Η μητέρα τους ανησύχησε γιατί η κοπέλα δεν επέστεψε στο σπίτι τους, και μετέβη στην οικία του γιους της, που την έδιωξε εκνευρισμένος.

Τελικά, άρχισε έρευνα εναντίον του, όταν ο γείτονας κάλεσε το αστυνομία για να αναφέρει ότι βρήκε ανθρώπινα μέλη στον κάδο του σπιτιού του.

Ο νεαρός πριν συλληφθεί αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό, οι Αρχές εντόπισαν στο σπίτι του ένα ματωμένο πριόνι, τσεκούρι και μαχαίρια.

Διαβάστε ακόμη: