Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η «Δήμητρα της Λέσβου» είναι θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη.

Με ανάρτησή του στο Facebook χθες, Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανέφερε ότι η 64χρονη είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και η σορός της αναγνωρίστηκε από τον αδερφό της.

Θύμα θανατηφόρου τροχαίου η «Δήμητρα της Λέσβου»;

Η είδηση ότι η Δημήτρη Καλογιάννη, η «Δήμητρα της Λέσβου», πιθανώς να είναι νεκρή σκόρπισε θλίψη, αλλά και οργή για την ολιγωρία των Αρχών. Η «λύση του μυστηρίου» είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται σε ένα τροχαίο που έγινε πριν δύο μήνες και ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε το θύμα του στην άσφαλτο.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε:

«Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε…
RIP Δημητράκη».

Ήδη συγγενείς της έδωσαν DNA προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το πτώμα ανήκει σε άτομο ηλικίας 65 -70 ετών, θύμα τροχαίου που συνέβη λίγες ημέρες αφότου η Δημήτρα εγκατέλειψε το Δρομοκαϊτειο -όπου βρισκόταν σε ακούσιο εγκλεισμό- και παραδόθηκε στις Αρχές μόνο όταν, ενάμιση μήνα μετά την εξαφάνιση, επέτρεψε η ΓΑΔΑ να εκδοθεί σήμα από το Silver Alert.

 Το χρονικό της εξαφάνισης

Η «Δήμητρα», ή αλλιώς Δημήτρης Καλογιάννης, από τη Λέσβο, εξαφανίστηκε από την περιοχή του ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο. Η Δήμητρα είναι σήμερα 64 ετών και την 06/04/21 εξαφανίστηκε. Έχει γαλανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε κόκκινο πουλόβερ και λευκό παντελόνι.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 26/05/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Φόβοι ότι η «Δήμητρα της Λέσβου» είναι νεκρή