Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για τη Vogue Greece και παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία για πρώτη φορά μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Αναφερόμενη στον Αλμπέρτο Μποτία, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Ο Αλµπέρτο µού το έβγαλε ως άνθρωπος ότι θέλει και μπορεί να είναι εκεί γι’ αυτό το παιδί, αλλά θέλω να σου πω ότι δεν ήταν απαραίτητο για µένα να έχω έναν σύντροφο για να κάνω παιδί. Εγώ, ως Ελένη, είχα αυτή την ανάγκη. Ένιωθα ότι είχε έρθει η στιγμή να ολοκληρωθεί ένας κύκλος στη ζωή µου και να ανοίξει ένας άλλος. Ήθελα να γίνω μια νέα, καλύτερη εκδοχή του εαυτού µου, ενός εαυτού που είχε την ανάγκη να δώσει πολλή αγάπη. Θα έκανα παιδί έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν δεν είχα σύντροφο. Το λέω για όλες τις γυναίκες που δεν έχουν σύντροφο και το σκέφτονται».

Στη συνέχεια, δήλωσε πως: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις στο πλάι σου έναν άνθρωπο που αγαπάς, αισθάνεσαι ασφάλεια και έχεις την κοινή επιθυμία να κάνετε μαζί ένα παιδί, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το παιδί το φέρνεις στη ζωή γιατί κυρίως το θέλεις εσύ. ∆εν σημαίνει ότι, αν μια γυναίκα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, αυτό δεν θα λάβει την απαραίτητη αγάπη» και συμπλήρωσε:

«Ακόμα, δεν πρέπει να µας αφορά και το αν μια γυναίκα δεν έχει την επιθυμία να αποκτήσει παιδί ή να κάνει οικογένεια. Είναι δικαίωμά της και πρέπει να είναι σεβαστό. Γενικά μιλώντας, θα ήθελα η κοινωνία µας να αρχίσει να αλλάζει και να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν παιδί. Ξέρω τόσο πολλούς που έχουν να δώσουν απεριόριστη αγάπη και όμως δυσκολεύονται από την ίδια την πολιτεία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι την περίοδο του κορωνοϊού γεννήθηκε μέσα της η ανάγκη να δημιουργήσει οικογένεια: «Ήταν μια περίοδος μεγάλης ενδοσκόπησης για μένα. Γύρισα στον εαυτό μου και είπα: “Κοίταξε να δεις. Δεν μπορείς να ζεις μόνο για τη δουλειά σου. Δεν μπορείς να ψάχνεις την ευτυχία μόνο σε ένα πράγμα”. Άρχισα έτσι να εξισορροπώ τη ζωή μου και εκτός δουλειάς, η οποία παραμένει η μεγάλη μου καψούρα, αλλά κατάλαβα ότι είχα ανάγκη να δώσω ενέργεια και στην προσωπική μου ζωή. Κάπου εκεί αισθάνθηκα πιο έντονα την ανάγκη να κάνω τη δική μου οικογένεια. Και μέσα σε όλες αυτές τις σκέψεις ήρθε και αυτό το μωρό».

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζονται για το baby shower πάρτι

Διαβάστε ακόμη: