«Φωτιά» έχει μπει στα στοιχήματα με τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ να είναι τον ερχόμενο μήνα, τον Οκτώβριο, και του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στα τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου, εφόσον απαιτηθεί.

Λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε η πληροφορία περί υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, τον εσωτερικό πόλεμο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την Έκτακτη Πολιτική Γραμματεία και τις αποδοκιμασίες έξω από την Κουμουνδούρου, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να αλλάζει τα δεδομένα – τουλάχιστον τα στοιχηματικά.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος ο Κασσελάκης

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Novibet, μετά και την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι φαβορί για να επανεκλεγεί με 2.50, προσπερνώντας τους Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη, που αυτή την ώρα ακολουθούν με 2.65 και 3.00, αντίστοιχα.

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις, τέταρτος είναι ο Σωκράτης Φάμελλος με 6.00, ενώ ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας (10.00), η Ρένα Δούρου (21.00), η Όλγα Γεροβασίλη (21.00), ο Νίκος Φαραντούρης (34.00) και ο Απόστολος Γκλέτσος (51.00).

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή, ο Νίκος Παππάς, που είναι πλέον πρόεδρος Κοοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είχε απόδοση 1,95, με τον Παύλο Πολάκη να ακολουθεί και τρίτος να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Ωστόσο αυτό ανετράπη.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πρώτος ο Ανδρουλάκης

Όσον αφορά στο ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι για την ηγεσία είναι 6: Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Χάρης Δούκας, η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Μιχάλης Κατρίνης.

Σύμφωνα με γνωστή εταιρεία στοιχήματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζει τη μικρότερη απόδοση (1,95) για στοιχηματισμό, γεγονός που τον καθιστά ως φαβορί στην κούρσα ηγεσίας.

Ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με ελαφρώς υψηλότερη απόδοση, και συγκεκριμένα 2.20, κάτι που σημαίνει (σύμφωνα τουλάχιστον με τους bookmakers) ότι ναι μεν βρίσκεται σε τροχιά νίκης, ωστόσο, υπολείπεται, έστω και λίγο, του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το δίδυμο της «κορυφής» λοιπόν δείχνει να είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Χάρη Δούκα, καθώς μετά από αυτούς έχει ανοίξει ένα χάσμα στις αποδόσεις.

Έτσι, τρίτη στη σειρά έρχεται η Άννα Διαμαντοπούλου με απόδοση στο 7.00 και ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με λίγο πιο «τσιμπημένη» απόδοση (9.00).

Στη συνέχεια, εμφανίζεται ο Μιχάλης Κατρίνης (10.00), ενώ τελευταία δείχνει να τερματίζει η Νάντια Γιαννακοπούλου με απόδοση 31.00, δηλαδή -κατά τους bookmakers- έχει τις λιγότερες πιθανότητες να «κόψει» πρώτη το νήμα της κούρσας.

Διαβάστε ακόμη: