Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κεντρικό κτήριο της Alpha Bank εκδηλώθηκε φωτιά η οποία όπως αναφέρθηκε αφορά στα κεντρικά ups της τράπεζας .

Το κτήριο εκκενώθηκε άμεσα και το προσωπικό έχει μεταβεί στην Πλατεία Κοραή

Η μυρωδία και οι καπνοί είναι έντονοι στην οδό Σταδίου-στο ύψος της τράπεζας- ενώ έχουν σπεύσει πυροσβεστικά οχήματα

trapeza1

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς πριν από λίγη ώρα μαύροι καπνοί «τύλιξαν» υποκατάστημα τράπεζας που στεγάζεται στη Στοά Νικολούδη στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Με αφορμή τη φωτιά, έχουν κλείσει δρόμοι γύρω από τη στοά, με συνέπεια να δημιουργηθρί κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς οδηγοί αναζητούν άλλες οδούς για να κατευθυνθούν στον προορισμό τους.Ο καπνός βγαίνει από το δεύτερο υπόγειο της τράπεζας όμως σύμφωνα και πάλι με την πυροσβεστική μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί εστία πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Alpha Bank… «λίγο πριν τις 16:00, διαπιστώθηκε βραχυκύκλωμα σε μονάδα αδιάλειπτης παροχής τάσης (ups), σε ένα από τα υπόγεια του κεντρικού κτιρίου στη Σταδίου 40. Δεν έχει εντοπιστεί εστία πυρκαγιάς. Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα χωρίς να κινδυνεύσει κανείς. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

https://www.youtube.com/watch?v=4ZRXkJZA2HE