Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξεκίνησε νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης σε δασική έκταση στα όρια του οικιστικού κομματιού της Άνω Γλυφάδας, στο τέλος των οδών Κρίτωνος και Ηφαίστου. Υπο έλεγχο και η φωτιά στην Βουλα

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν σημαντική, ώστε να μην κινδυνεύσουν τα σπίτια της περιοχής.

Νωρίς το απόγευμα

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Κρίτωνος στην Γλυφάδα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή της Γλυφάδας. Ειδικότερα, η φωτιά σημειώνεται, σε χαμηλή βλάστηση, μετά την οδό Κρίτωνος.

Στο σημείο για κατάσβεση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή και για εναέρια μέσα και συγκεκριμένα για δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Φωτιά σε δασική έκταση στα όρια του οικιστικού κομματιού της Άνω Γλυφάδας, στο τέλος των οδών Κρίτωνος και Ηφαίστου, ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Φωτιά σε οικόπεδο στη Βούλα 

Φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε οικοπεδικό χώρο στη Βούλα, πίσω από τον Υμηττό, σημαίνοντας συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 5 οχήματα με 12 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά χόρτα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αναφορές ότι η φωτιά απειλεί κατοικίες, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχουν τα αμέσως επόμενα λεπτά.

Σημειώνεται πως προ ημερών είχε ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή, κάνοντας στάχτη πολλά στρέμματα δάσους και προκαλώντας υλικές ζημιές σε αρκετά σπίτια.

Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Βούλα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, στο μεταξύ, η φωτιά που ξεκίνησε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης σε οικοπεδικό χώρο, στη συμβολή των οδών Βουτυρά και Προόδου, στη Βούλα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έκαψε ξηρά χόρτα, σε χαμηλή βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η περιοχή είναι κατοικημένη, ωστόσο δεν υπήρξε κάποια αναφορά για φθορές σε κατοικίες.