Ο Σέρχιο Πέρεζ, παρά τα όσα είχαν αναφερθεί περί αποχώρησής του, θα συνεχίσει να είναι πιλότος της Formula 1 για τη Red Bull, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του!

Με τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές να πηγαίνουν και να έρχονται, είχαμε… ξεχάσει πως είναι να ανανεώνει κάποιος πιλότος στην ομάδα του.

Μας το υπενθύμισαν, ωστόσο, για τα καλά ο Σέρχιο Πέρεζ και η Red Bull. Ο Τσέκο υπέγραψε νέο-διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια και θα παραμείνει κάτοικος Αυστρίας τουλάχιστον μέχρι και το 2026!

Μπορεί ο Μεξικανός να μην έχει αρχίσει καθόλου καλά τη σεζόν του 2024, ωστόσο η Red Bull δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του ενόψει και της μεταβατικής σεζόν, του 2025, αλλά και της σεζόν των τεράστιων αλλαγών στη Formula 1. Αυτή του 2026.

Ο Πέρεζ εξασφάλισε πλέον την πέμπτη του σεζόν στη Red Bull και τη 15η συνολικά στη Formula 1.

Φερστάπεν: «Συνεχίζεται μια επιτυχημένη συνεργασία»

Την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη εξέφρασε ο Μαξ Φερστάπεν. Πως να μην το κάνει, άλλωστε, αφού… ομάδα που κερδίζει, όντως δεν πρέπει να αλλάζει.

«Eίναι σπουδαία νέα ότι ο Τσέκο υπέγραψε με την ομάδα μέχρι το 2026 και είμαι χαρούμενος που μπορούμε να συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνεργασία που έχουμε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια. Πετύχαμε μια σεζόν-ρεκόρ πέρυσι και η ομάδα είναι πολύ δυνατή, οπότε ανυπομονούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή την επιτυχία και τα επόμενα δύο χρόνια» κατέληξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Διαβάστε ακόμη