Ο Κάρλος Σάινθ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα μετακομίσει στην ομάδα Formula 1 της Williams, αλλά σε αυτή της Mercedes, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες ενδείξεις.

Τις προηγούμενες εβδομάδες -και με τις διαθέσιμες θέσεις σε κόκπιτ Formula 1 να λιγοστεύουν- η φήμη ότι ο Κάρλος Σάινθ έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Williams έδιναν κι έπαιρναν.

Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον Ραλφ Σουμάχερ (αλλά και την κοινή λογική).

Ο Φερστάπεν επιβεβαίωσε πως το 2025 θα οδηγεί για τη Red Bull, ο Πέρεζ ανανέωσε, η McLaren είναι πλήρης. Τα κουκιά είναι μετρημένα.

«Αρχίζει να γίνεται λίγο δύσκολο το θέμα με τον Κάρλος Σάινθ» είπε ο Ραλφ Σουμάχερ. «Ο κόσμος νόμιζε ότι θα πήγαινε στη Williams, αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει πλέον. Στην Alpine η πόρτα είναι ανοιχτή γι ‘αυτόν, αλλά στη Mercedes εξακολουθεί να βλέπει μια ευκαιρία, επειδή ο επικεφαλής της ομάδας, ο Τότο Βολφ, δήλωσε πρόσφατα ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει ξανά προς το καλύτερο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή τη στιγμή βλέπω τον Σάινθ δίπλα στον Ράσελ το 2025», δήλωσε ο Γερμανός στη γερμανική έκδοση του Sky Sports.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως λίγες ημέρες πριν, ο Κάρλος Σάινθ είχε επιβεβαιώσει πως έχει προτάσεις από όλες τις ομάδες του grid που έχουν κενή θέση. Και από τη Mercedes δηλαδή.

Διαβάστε ακόμη