Το νέο Ford Capri είναι αμιγώς ηλεκτρικό και φέρνει στο σήμερα ένα εμβληματικό cult classic όνομα της Ford, με το βλέμμα πάντα στραμμένο προς το μέλλον.

Το νέο Capri διαθέτει εξωτερικές γραμμές για υψηλή αεροδυναμική απόδοση, σε συνδυασμό με μοντέρνα σχεδίαση στο πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό του, καθώς και έξυπνες τεχνολογίες επόμενης γενιάς, κορυφαίους χώρους για επιβάτες και αποσκευές, υψηλή αυτονομία και τις εντυπωσιακές επιδόσεις.

Πρακτικό και μοντέρνο το Ford Capri στα ενδότερά του

Το εσωτερικό του νέου Ford Capri ξεχωρίζει για την μινιμαλιστική του σχεδίαση, με τα μαλακά σε υφή υλικά και τις κορυφαίες τεχνολογίες στον τομέα της ψηφιοποίησης, να δίνουν από την πρώτη στιγμή το στίγμα τους.

Τα σπορ καθίσματα με ενσωματωμένο προσκέφαλο εμπρός και η προηγμένη ρυθμιζόμενη οθόνη αφής SYNC Move των 14,6 ιντσών, εξασφαλίζουν ένα ιδανικό περιβάλλον για τους επιβάτες. Αυτοί απολαμβάνουν κορυφαίους χώρους, αλλά και έξυπνες λύσεις αποθήκευσης όπως το MegaConsole χωρητικότητας 17 λίτρων ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα, καθώς και ο «κρυφός» αποθηκευτικός χώρος My Private Locker.

Για τους λάτρεις των οικογενειακών αποδράσεων, το νέο Ford Capri αποδεικνύεται ο ιδανικός σύντροφος, προσφέροντας έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών της κατηγορίας, με χωρητικότητα που φτάνει έως και τα 572 λίτρα.

Η ηλεκτρική καταιγίδα που ακούει στο όνομα Ford Capri

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το νέο Ford Capri είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία σε 2 εκδόσεις, αμφότερες με μπαταρίες ιόντων λιθίου NMC Εκτεταμένης Χωρητικότητας (Extended Range), οι οποίες εξασφαλίζουν εντυπωσιακή αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση που φτάνει έως και τα 627 χιλιόμετρα, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά, το νέο Capri θα είναι διαθέσιμo για παραγγελία με μπαταρίες Τυπικής Χωρητικότητας (Standard Range).

Η πισωκίνητη έκδοση του νέου Ford Capri αξιοποιεί την δυναμική που προσφέρει ένας προηγμένος ηλεκτροκινητήρας, ο οποίος τροφοδοτεί τους πίσω τροχούς του οχήματος (RWD), αποδίδοντας μέγιστη ισχύ 286 ίππων. Η τετρακίνητη έκδοση προσθέτει έναν ακόμα ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα (AWD), για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και ισχύ 340 ίππων.

Ταυτόχρονα, το νέο Ford Capri έρχεται να θέσει νέα στάνταρ και με τις δυνατότητες φόρτισης που προσφέρει. Με ενσωματωμένο φορτιστή ΑC 11 kW και για τα δύο μοντέλα, το νέο Capri υποστηρίζει επίσης ταχεία φόρτιση DC έως 135 και 185 kW, εξασφαλίζοντας την αναπλήρωση της ενέργειας της μπαταρίας από 10 έως 80%  σε χρόνο 28 λεπτών για το Capri Extended Range RWD και 26 λεπτών για το Capri Extended Range AWD.

Τέλος, η τιμή πώλησης του νέου Ford Capri στην Ελλάδα ξεκινά από τα 37.200 ευρώ, με την κρατική επιδότηση του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 3.

Διαβάστε ακόμη: