Η Folli Follie,  επιστρέφει στο Ηράκλειο Κρήτης στο νέο κατάστημα επί της οδού Ίδης 30.

Το κατάστημα φιλοξενεί νέες και best selling συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία shopping και μοναδικού στυλ. Επίσης, αντικατοπτρίζοντας τη φιλοσοφία του brand, ακολουθεί μία σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση, αποπνέοντας αέρα εκλεπτυσμένου design και αισθητικής.

Η πρόσοψη του νέου καταστήματος επενδύεται με την εντυπωσιακή καμπάνια του brand, μαγνητίζοντας όλα τα βλέμματα στην καρδιά του Ηρακλείου. Με κυρίαρχες τις αποχρώσεις του λευκού και του signature πορτοκαλί, ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος Folli Follie εκπέμπει την ενέργεια και τον λαμπερό της χαρακτήρα.

Στην κεντρική οθόνη του καταστήματος προβάλλονται μία σειρά από βίντεο που αναδεικνύουν τις ξεχωριστές δημιουργίες της Folli Follie. Οι σύγχρονες γυναίκες και λάτρεις της μόδας καλούνται να ανακαλύψουν ξεχωριστές
προτάσεις κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, στον απόλυτο shopping προορισμό, το νέο κατάστημα της Folli Follie. Ανανεώστε την διάθεση και το look σας με μία βόλτα από το νέο κατάστημα Folli Follie στο κέντρο του Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερα