Οι αρχές έχουν εντοπίσει τον φίλο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα
Οι αρχές αναζητούν το συγκεκριμένο πρόσωπο τις τελευταίες 24 ώρες. Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε έγκλημα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία, που σπεύδουν στο σημείο.

folegandros-main1

Μάλιστα αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας. Ωστόσο ο ίδιος δεν παραδίδεται στις αρχές και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Μάλιστα ο νεαρός απειλεί να αυτοκτονήσει.

Συνελήφθη εν τέλει το βράδυ του Σαββάτου ο 30χρονος φίλος της 26χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής στη Φολέγανδρο.

Νωρίτερα οι μαρτυρίες

Νωρίτερα, το όλο θρίλερ είχε περιπλέξει η μαρτυρία ζευγαριού που κατέθεσε ότι στις 23:55 χθες, ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατά με μαγιό… κουτσαίνοντας.

Φολέγανδρος: Εντοπίστηκε ο φίλος της άτυχης 26χρονης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, προκύπτει, μέσα από λόγια κατοίκου του νησιού, νεότερη εξέλιξη που θέλει τον νεαρό να έχουν δει περαστικοί με ματωμένο κεφάλι.

Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από το τραγικό συμβάν κυκλοφορούσε στο νησί, καθώς τον αναγνώρισαν επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά και συναναστράφηκαν μαζί του. Με την άτυχη φίλη του επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων έχοντας μαζί τους σκηνές για διανυκτέρευση, χωρίς να έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

agnooumenos

Το αυτοκίνητό τους ήταν λευκό, καινούργιο, μάρκας Ford Fiesta. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη Γαρυφαλιά, που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό. Ύστερα από την πτώση η 26χρονη βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα σακίδιο και μετά χάθηκε. Είναι πιθανόν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο φίλος της σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη χτες το βράδυ να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στο κεφάλι. Υπάρχει σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση των αστυνομικών αρχών για να βρουν το φίλο της 26χρονης για τον οποίο εκτιμούν ότι είναι ζωντανός.