Η Φλόρενς Πιου πήγε στο Σάο Πάολο με σκοπό να προωθήσει την επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας «Dune: Part Two», μεταξύ άλλων, μαζί με τους Όστιν Μπάτλερ, Τίμοθι Σάλαμε και Ζεντάγια.

Αν και η υποδοχή τους από το κοινό εκεί να ήταν θερμή, σημειώθηκε ένα απρόοπτο με πρωταγωνίστρια την 27χρονη ηθοποιό, το οποίο επισκίασε την εκδήλωση.

Ενώ πόζαρε αγκαλιά με τους συναδέλφους της χαμογελαστή προς τις κάμερες, κάποιος από το κοινό πέταξε προς το μέρος της με δύναμη ένα αντικείμενο, το οποίο χτύπησε πάνω στο μάτι της.

Αν και η ίδια φώναξε τη στιγμή που το αντικείμενο «προσγειώθηκε» με πολλή φόρα πάνω στο μάτι της, η ίδια το προσπέρασε και έσκυψε να δει τι ήταν αυτό που της πέταξαν.

Σε ακόμη ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω Twitter, οι θαυμαστές φαίνεται να πετούν κι άλλα πράγματα στη σκηνή και συγκεκριμένα προς το μέρος της Ζεντάγια, η οποία ωστόσο ήταν σε απόσταση από το λευκό αντικείμενο και δεν χτύπησε. Ωστόσο, όταν το σήκωσε από το πάτωμα, είδε ότι ήταν ένα λευκό μπλουζάκι που «ζητούσε» την υπογραφή της.

Τίμοθι Σάλαμε: Στη λαμπερή πρεμιέρα ο σταρ του «Wonka» στο Λονδίνο

Τομ Χόλαντ: Ο έρωτας με τη Ζεντάγια ξεκίνησε από μια… σπασμένη πόρτα

Διαβάστε ακόμη: