Δεν χωρεί αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα βρώμικο σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, διά μέσω σκοτεινών μηχανισμών του παρακράτους, πρακτόρων που εμφανίζονται ως δημοσιογράφοι – ερευνητές, ξένων κέντρων, πρεσβειών και ρουφιάνων – ιντριγκαδόρων του συστήματος που μαζί με υπόγειες διακλαδώσεις της διαπλοκής και όχι μόνο, ονειρεύονται τη διαχείριση της επόμενης μέρας!

Μην έχετε αμφιβολία: στόχος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο θεωρούν ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, ότι δεν θα αποσπάσει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές και ότι με βάση το γεγονός πως ο Ν. Ανδρουλακης λόγω του ζητήματος των νόμιμων παρακολουθήσεων δεν θα συνεργαστεί μαζί του, θα αναγκαστεί σε παραίτηση από την ηγεσία της ΝΔ όπου και θα προκύψει αρχηγός – μαριονέτα της αρεσκείας τους, υποτακτικός και Φιλιππινέζα των μεγάλων συμφερόντων!

Και όπως μπορεί εύκολα να διακρίνει ένας έμπειρος παρατηρητής, οι Εφιάλτες του Τύπου, όλοι αυτοί που εξωθεσμικά και από το παρασκήνιο, μαζί με τους συνεταίρους τους και τα κάθε μορφής «βαθιά λαρύγγια» θα ήθελαν να ελέγχουν την ΕΥΠ και τις διαδρομές των Μυστικών Υπηρεσιών, κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να αποδομήσουν προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την διασπορά φημών όπως στην προκειμένη περίπτωση ότι δήθεν παρακολουθούνταν 7-8 πολιτικοί, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό υλικό ανακοινώσεων και επιθετικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ!

Βασικός σκοπός – αναμφίβολα- να πέσει η κυβέρνηση! Να ρίξουν τον Μητσοτάκη, για να αναδειχθούν κυβερνήσεις συνεργασίας, όπως επιθυμούν και επιδιώκουν τα ξένα και εγχώρια κέντρα με τα οποία συνεργάζονται και υπηρετούν!

Και να αναδειχθούν πρόσωπα κοινής αποδοχής, είτε μέσα από τους κομματικούς μηχανισμούς και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ (χωρίς την ετυμηγορία της βάσης της κοινωνίας την οποία τρέμουν) είτε μέσα από τις επιταγές της Κομισιόν των πρεσβειών και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής τράπεζας.

Έτσι μπαίνουν στο κάδρο προσωπικότητες όπως ο Μαργαρίτης Σχοινάς και ο Γιάννης Στουρνάρας, που ως γνωστόν στους μυημένους, βρίσκονται σε ανοιχτή – παρασκηνιακή – σύγκρουση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, καθίσταται σαφές πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι την ώρα τούτη πράκτορες – δημοσιογράφοι, υπάλληλοι των πρεσβειών (ειδικά της γερμανικής), των ξένων κέντρων και της Διαπλοκής, καθώς και συστήματα του εγχώριου παρακράτους και του λούμπεν περιθωρίου, συμπλέουν και συνεργάζονται ατύπως με κοινό σκοπό την διαχείριση της επόμενης μέρας!

Οι εξελίξεις επίκεινται, όπως και η αντίδραση των υγιών δυνάμεων του συστήματος που θα πρέπει να θεωρείται βέβαιος ότι δεν θα μείνουν απαθείς στη διαμόρφωση συνθηκών βρώμικου 2022 με ότι κάτι τέτοιο συνεπάγεται για το πολίτευμα και τον τόπο!

Διαβάστε ακόμη: