Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρώην ισχυρός επί δεκαετίες άνδρας του Ελλάκτορα και του πάλαι ποτέ κραταιού ομίλου Μπόμπολα, Δ. Κούτρας, ο επονομαζόμενος και «άχαστος», φέρεται να εκφράζει την πρόθεση επιστροφής – εμπλοκής στα διοικητικά του Άκτορα.

Η υπόθεση Άκτωρ είναι συνθέτη, καθώς ο κατασκευαστικός βραχίονας του Ελλάκτορα αργά ή γρήγορα θα τεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών ως προς το ζήτημα της δεσπόζουσας θέσης.

Παρά το γεγονός πως η Επιτροπή Ανταγωνισμού, προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται να μη λειτουργεί επιθετικά, αλλά πολύ παθητικά!!!

Κατά τις ίδιες πηγές, η εμπλοκή του κ. Κούτρα με την Ιντρακάτ, όπου είναι μέτοχος μειοψηφίας, δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς ουδείς θα ήθελε να του στερήσει την επιστροφή στην παλιά και μεγάλη του αγάπη.

Ο ίδιος, πάντως, λέει πως στα επιχειρηματικά του μέχρι τώρα έχει ξοδέψει αρκετά λεφτά!

Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, εάν πράγματι σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής το ζήτημα είναι πρώτον εάν τον θέλουν πίσω οι Ολλανδοί, και δεύτερον με ποια ιδιότητα ως προς την εμπλοκή του στον Άκτορα.

Πάντως, με τη νίκη των Ολλανδών όλη η παλιά μετοχική παρέα επέστρεψε στις ρίζες της, από τον Λεωνίδα Μπόμπολα μέχρι τις οικογένειες Γιόκαρη και Σαραντόπουλου! Μέχρι νεωτέρας, φυσικά…