Παραδεισένιο σκηνικό γεμάτο από λουλούδια στήθηκε τόσο μέσα όσο και στην είσοδο της Μητρόπολης Αθηνών για τον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με την Νίνα Φλόρ.

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και σήμερα πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

zevgari-main123

Στις 17:25 άνοιξαν οι κεντρικές πόρτες της Μητρόπολης Αθηνών για να υποδεχθούν τη νύφη, Νίνα Φλορ, με ένα όμορφο νυφικό, με κομψό ντεκολτέ, ενώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό σινιόν χτένισμα όπως άλλωστε και η τιάρα.

Η εντυπωσιακή Antique Corsage Tiara της τέως βασίλισσας Άννα Μαρία κοσμεί το κεφάλι της Νίνα Φλόρ. Ένα οικογενειακό κειμήλιο της τέως βασιλικής οικογένειας που φόρεσαν επίσης στον γάμο τους τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

nyfi

Οι λαμπεροί καλεσμένοι είναι μόλις 100

Ανάμεσα τους ο πρίγκιπας Μιχαήλ του Κέντ, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα.

Ο Φίλιππος έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Άννα Μαρία και η νύφη από τον πατέρα της.

gamos__21_

Χαμογελαστή και ευδιάθετη μαγνήτισε τα βλέμματα επιλέγοντας ένα νυφικό με κομψό ντεκολτέ και μακριά ουρά.

Στο ναό βρίσκονται ο αδερφός του Φίλιππου, Νικόλαος με τη σύζυγό του, Τατιάνα Μπλάτνικ, η Αλεξία με τον σύζυγό της, Κάρλος Μοράλες Κιντάνα, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Θεοδώρα, η Μαρί Σαντάλ με τον σύζυγό της Πάυλο και τα παιδιά τους, η μικρότερη αδερφή της Άννας Μαρίας και βασίλισσας της Δανίας Βενεδίκτη.

nyfi__2_

Πάρτι πρόκειται να πραγματοποιηθεί απόψε στις 20:30 στη λίμνη της Βουλιαγμένης και την Κυριακή το ζευγάρι θα παραθέσει δείπνο για στενούς συγγενείς και λίγους καλεσμένους.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2020 στο Saint Moritz

IMG_1823

Ο 35χρονος Φίλιππος εργάζεται ως αναλυτής κεφαλαίου και μοιράζει το χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης. Είναι το πρώτο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας που παίρνει την απόφαση να παντρευτεί στην Ελλάδα μετά το τέλος της περιόδου της μοναρχίας.

santal-main

Η 34χρονη Νίνα είναι κόρη του ιδρυτή της Vistajet και της καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Faberge.

Εντυπώσεις, πέρα από τις υπέροχες τουλέτες υψηλών καλεσμένων, από Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν κλέψει και τα τέσσερα παρανυφάκια, δύο κορίτσια και δύο αγόρια, ντυμένα στα λευκά, με χρυσές κορδέλες, περασμένες στη μέση τους και μωβ με λευκά λουλούδια στα χέρια τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Η δεξίωση μετά το μυστήριο, θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο, ενώ οι τριήμεροι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.