Μετά τον λιτό γάμο τους στην Ελβετία τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσία των γονιών τους, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η αγαπημένη του Νίνα Φλορ ετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας και τώρα ήρθε η στιγμή για ένα μεγαλύτερο γάμο, με την παρουσία όλων των φίλων και των συγγενών. Στο πλευρό τους θα βρεθεί όλη η οικογένεια, ο τέως βασιλιάς με την Αννα Μαρία, ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, αλλά και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτνικ και η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ.

Μάλιστα η Μαρί Σαντάλ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, όπου απολαμβάνει έναν ελληνικό καφέ.

Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Όλα έτοιμα για τον θρησκευτικό γάμο στην Μητρόπολη- Οι καλεσμένοι

Οπως έχει αποκαλύψει το περιοδικό Point de Vue ο γάμος θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα Μαρία. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού, γι’ αυτό και μέσα στη Μητρόπολη το παρών θα δώσουν 100 καλεσμένοι. Σύμφωνα όμως με το Πρωινό, για τους προσκεκλημένους που δεν βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη, έχει προγραμματιστεί να στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από εκεί την τελετή.

Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Όλα έτοιμα για τον θρησκευτικό γάμο στην Μητρόπολη- Οι καλεσμένοι

Σύμφωνα με πληροφορίες καλεσμένοι στο γάμο είναι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου , ο Σταύρος Νιάρχος και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Επίσης, δεδομένη θεωρείται η παρουσία της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας, της πριγκίπισσας Μπενετίκτα και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Δανία. Φυσικά παρούσα θα είναι και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (οι οποίες είναι αδελφές του τέως βασιλιά.)

Άγνωστο παραμένει αν θα δούμε και τη βασίλισσα Λετίσια μαζί με τον Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, ο οποίος είναι δεύτερος εξάδελφος του γαμπρού.

Πριν την θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης εκεί όπου ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ θα υποδεχτούν αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στο γάμο, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Βασιλικός γάμος στην Αθήνα: Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ παντρεύονται στη Μητρόπολη

Ο πολιτικός γάμος και το καθυστερημένο πάρτι σε ρομαντικό σκηνικό

Λίγους μήνες μετά τον πολιτικό γάμο τους, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ έκαναν ένα πάρτι γάμου στο σπίτι φίλων στη βρετανική εξοχή. νύφη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ ο γοητευτικός Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι, και γιόρτασαν μαζί φίλους τους το καθυστερημένο πάρτι του γάμου της.