H Fiat γιορτάζει την 125η της επέτειο και κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να δημιουργεί ειδικές εκδόσεις για τα μοντέλα της. Στην προκειμένη περίπτωση την τιμητική του έχει το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Fiat 500e, το οποίο αποκτά την ειδική έκδοση Giorgio Armani, ενώ όπως προκύπτει από την ονομασία της τιμά το διάσημο ιταλικό οίκο μόδας. Σύμφωνα με την Fiat το νέο 500e Giorgio Armani είναι η απόλυτη έκφραση του “Made in Italy”.

Όπως είναι λογικό το νέο 500e Giorgio Armani διακρίνεται για το στυλ και τη φινέτσα του. Χαμηλά στα πίσω παράθυρα έχει αποτυπωθεί η υπογραφή του Giorgio Armani, ενώ το σχήμα των τροχών θυμίζει τα αρχικά γράμματα του ιταλικού οίκου μόδας. Η παλέτα για το αμάξωμα περιλαμβάνει την πράσινη απόχρωση “Dark Green Micinalised” και την γκρι “Ceramic Greige”.

Το εσωτερικό διαθέτει σπέσιαλ καθίσματα με λογότυπα στα προσκέφαλα και ξύλινη επένδυση με λέιζερ. Επίσης εξοπλίζεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, οθόνη αφής 10,25 ιντσών, γυάλινη οροφή και ηχοσύστημα JBL. Η ειδική έκδοση Giorgio Armani του 500e θα διατεθεί σε Αφρική, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία και Μέση Ανατολή.

Διαβάστε ακόμη