Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες βρέθηκε για πρώτη φορά ο νεοκλεγείς Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος συγκέντρωσε το 19,4% των ψήφων στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ο ΥouTuber ευρωβουλευτής μοιράστηκε την ξενάγησή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τους ακόλουθούς του στα social media και, όπως ήταν φυσικό, τα βίντεο που ανέβασε έγιναν viral.

Φειδίας Παναγιώτου: Viral η πρώτη ημέρα του ΥouTuber ευρωβουλευτή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η νέα αυτή σελίδα στη ζωή του YouTuber φαίνεται να είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για τον ίδιο και για τους υποστηρικτές του.

«Μπαίνω παιθκιά τωρά να γραφτώ. Έτες ούλες τες σημαίες. Τζαι έτην τζαι τη δική μας. Ο σκοπός μου γενικά παιθκιά σήμερα τζαι τες επόμενες μέρες είναι να καταλάβω γενικά πως λειτουργεί το Ευρωκοινοβούλιο. Τζαι τούτη παιθκιά είναι η πρώτη μου φορά που μπαίνω στο ευρωκοινοβούλιο, που τα τωρά τζαι να πάει παιθκιά δαμέ θα εν η δουλειά μου. Να ψηφίζω ναι ή όι τζαιαλλα πράματα σε τούντο δωμάτιο δαμέ» λέει στο βίντεο.

@fidiaspanayiotouΡαντεβού με τους renew europe♬ original sound – Fidias Panayiotou
@fidiaspanayiotouΡαντεβού με τους Πράσινους♬ original sound – Fidias Panayiotou
@fidiaspanayiotouΓια πρώτη φορά στο Ευρωκοινοβούλιο♬ original sound – Fidias Panayiotou

Η ξενάγηση ξεκίνησε από τον εξωτερικό χώρο και συνεχίζει στον εσωτερικό με τον Φειδία να εξηγεί τον σκοπό του… Όπως δηλώνει θέλει να καταλάβει πώς λειτουργεί πρώτα το ευρωκοινοβούλιο και στη συνέχεια να καταστρώσει το πλάνο του.

«Ετέλειωσα τωρά το μίτινγκ με τον γενικό γραμματέα των πρασίνων τζαι ήταν πολλά ενδιαφέρον να σας πω την αλήθκεια. Προσπαθούσε να μου έβρει πάρα πολλούς λόγους γιατί να μπω στους πράσινους. Ένα που τα ενδιαφέρον πράγματα που μου είπε ότι μπορώ να ψηφίζω ότι θέλω ανεξάρτητα με τις θέσεις των πρασίνων. Ακόμα ένα ενδιαφέρον που μου είπε είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις 45χιλιάδες τον χρόνο για να κάμεις διάφορα πράματα. Μπορείς να κάμεις κάποια ντοκιμαντέρ» είπε σε άλλο βίντεο.

Διαβάστε ακόμη