Ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας» είναι προ των πυλών και ξεκινάει μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 βρίσκονται ήδη στο κτήμα.

Ένα πρόσωπο που σίγουρα κανείς δεν περίμενε αναμένεται να μπει στη Φάρμα. Πρόκειται για μια τεράστια έκπληξη που άφησε άφωνους τους πάντες στο άκουσμά της.

Ανάμεσά τους βρίσκεται ο πρώην βουλευτής, περιφερειάρχης και νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πρόκειται για μεγάλη έκπληξη, καθώς το όνομά του για συμμετοχή στο ριάλιτι περιπέτειας δεν είχε ακουστεί και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε σε ακόμα ένα κεφάλαιο στη ζωή του.

farma_psomiadis___2_

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πέρα από την πολιτική ασχολείται και άλλες δραστηριότητες καθώς έχει ανοίξει μίνι μάρκετ-ψιλικατζίδικο-καφέ, επί της οδού Εγνατίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Μπαίνουμε στην Φάρμα μαζί με τα άλλα παιδιά για να αποδείξουμε ότι και εμείς μπορούμε. Μπορούμε να γίνουμε και εμείς αγρότες. Μπορούμε να ζήσουμε στο χωριό», ήταν τα λόγια του 73χρονου πρώην βουλευτή, περιφερειάρχη και νομάρχη Θεσσαλονίκης σε σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Μάλιστα, στο ολιγόλεπτο βίντεο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρίσκεται σε ένα ελαιοπερίβολο φορώντας τζάκετ παραλλαγής.

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα πάρει μέρος μαζί με τους πολλούς συμμετέχοντες από διάφορους χώρους, μεταξύ των οποίων ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Αθανασία Τσουμελέκα, η Μαίρη Μηλιαρέση, ο Λευτέρης Πανταζής και η Σάσα Μπάστα.