Άγριος καυγάς ξέσπασε στη «Φάρμα» του Star, μεταξύ Γιώργου Τσάμη και Σπύρου Πολύζου.

Η ατμόσφαιρα στη σκηνή επιδεινώθηκε ξαφνικά όταν ο Γιώργος Τσάμης άρχισε να κατηγορεί τον Σπύρο Πολύζο για τις συχνές επισκέψεις του στο σπίτι της αντίπαλης ομάδας και για το γεγονός ότι δεν συμμετέχει ενεργά στις εργασίες.

Λογομαχούν έντονα, με τον Σπύρο να πετάει το κρεβάτι προς τον Γιώργο και να είναι έτοιμος να του ορμήξει. Οι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον συγκρατήσουν και εν τέλει τον απομακρύνουν.

Ο Σπύρος ωστόσο δεν σταματά εκεί, αφού συνεχίζει να φωνάζει και στην Νάσια, η οποία προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Ο καυγάς λήγει με τον Σπύρο να μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει.

«Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ…ι. Τι σου είπα ρε μαλ…α;» είπε εξοργισμένος ο Σπύρος.

Η ένταση συνεχίζεται, αφού στη συνέχεια ο Σπύρος προσπάθησε ξανά να επιτεθεί στον Γιώργο. Οι συμπαίκτες του, σε κατάσταση σοκ, έτρεξαν να τους χωρίσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Μετά τον μεγάλο καυγά που είχαν μέσα στη σκηνή ο Σπύρος με τον Γιώργο, ο Σπύρος αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα.

 

Η Φάρμα: Αυστηρή προειδοποίηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Μετά το τέλος του έντονου σκηνικού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκε στο αγρόκτημα και λίγο πριν τους ανακοινώσει το τι θα πρέπει να κάνουν για την επόμενη δοκιμασία, μίλησε για τα όσα διαδραματίστκαν λίγη ώρα νωρίτερα.

«Θα ήθελα λίγο την προσοχή σας. Ο Σπύρος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, εδώ όμως πρέπει να τονίσω κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Αν δεν την είχε πάρει ο ίδιος, θα την παίρναμε εμείς. Οφείλω να το πω αυτό. Συμπεριφορές οι οποίες δεν θα ήταν αποδεκτές έξω από εδώ, δεν είναι αποδεκτές και μέσα στην Φάρμα. Πρέπει να πω ότι αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη, είναι και της παραγωγής. Είμαι κατανοητός;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εδώ ήρθαμε να περάσουμε όμορφα, να γεμίσουμε ωραίες εικόνες, να πάμε παρακάτω και να κερδίσει ο καλύτερος» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Διαβάστε ακόμη: